Seniorien palvelukeskusten kuntosaleja avataan elokuun aikana

Julkaistu: 19.8.2021 5.44

Palvelukeskusten kuntosaleja avataan elokuussa asiakkaiden käyttöön. Kuntosalille tulee varata aika, ja salille saa tulla vain täysin terveenä. Palvelukeskusten kuntosalivuoroja tarjotaan ensisijaisesti senioreille, jotka tarvitsevat fyysistä harjoittelua arjen toiminnoista suoriutumiseksi.

Tapiolan ja Espoon keskuksen palvelukeskusten kuntosalit avataan 16.8., Kauklahden palvelukeskuksen kuntosali 1.9. Soukan ja Leppävaaran palvelukeskusten kuntosalien avaamisesta tiedotamme myöhemmin.

Kävijämäärää rajoitetaan – harjoittelemaan pääsee ajanvarauksella

Kuntosalilla voi kerralla olla vain muutamia asiakkaita, jotta turvaväleistä voidaan pitää kiinni. Siksi kuntosalille on varattava aika. Kuntosalille saa tulla vain täysin terveenä, ja kuntosalilla ollessa on noudatettava hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Suosittelemme, että käytät kuntosalilla kasvomaskia.

Aluksi yksi henkilö voi varata enintään kaksi harjoitusvuoroa viikossa, jotta mahdollisimman moni pääsee harjoittelemaan.

Jos varauksia tulee vähän, voimme tarjota lisää vuoroja eniten harjoittelua tarvitseville. Palvelukeskusten kuntosaleille ei voi tulla ilman ajanvarausta.

Kuntosalien avautumisaikataulu ja yhteystiedot

  • Tapiolan palvelukeskus, Länsituuli 1 A, 3. krs. Kuntosali avoinna 16.8. alkaen, ajanvaraus numerosta 046 877 1886.
  • Espoon keskuksen palvelukeskus, Kamreerintie 3, 3. krs. Kuntosali avoinna 16.8. alkaen, ajanvaraus numerosta 040 508 1923.
  • Kauklahden elä ja asu -seniorikeskus, Hansakartano 4. Kuntosali avoinna 1.9. alkaen, ajanvaraus numerosta 040 506 7719.
  • Soukan elä ja asu -seniorikeskus, Soukankaari 7. Kuntosalia ei avata toistaiseksi.
  • Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskus, Säterinkatu 3. Kuntosalia ei avata toistaiseksi.
  • Haukilahden palvelukeskus pysyy toistaiseksi suljettuna.