Koronarokotus ilman ajanvarausta Entressen kirjastossa torstaina ja perjantaina 26.-27.8. ja 2.-3.9.

Julkaistu: 23.8.2021 6.34

Entressen kirjastossa palvelee pop up -rokotuspiste to-pe 26.–27.8. ja to-pe 2.–3.9. Pisteelle voit tulla ottamaan ensimmäisen koronarokoteannoksen ilman ajanvarausta klo 10–18. Rokotteen voivat saada kaikki 12 vuotta täyttäneet ja tätä vanhemmat espoolaiset. Otathan mukaasi Kela-kortin tai henkilöllisyystodistuksen.

Sinulle voidaan varata samalla aika tehosterokotukseen jollekin toiselle rokotuspisteelle tai voit tulla ottamaan tehosteen 8 viikon päästä ensimmäisestä annoksesta Entressen kirjaston pop up –pisteelle. Tiedotamme, kun tehosteannoksia on saatavilla Entressessä. Huomaathan, että tällä hetkellä pop up -pisteeltä voit saada vain ensimmäisen rokoteannoksen. Emme anna tehosteannoksia.  

Rokotuspiste sijaitsee Entressen kirjastossa osoitteessa Siltakatu 11. Kirjasto sijaitsee Entressen kauppakeskuksen 3. kerroksessa. 

Pop up –rokotuksissa saat Modernan Spikevax –rokotetta Covid-19-tautia vastaan. Voit lukea lisää Spikevax-rokotteesta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivuilta.

Tietoa koronaviruksesta ja koronarokotuksista THL:n sivuilla

  • Koronavirus