Ison Omenan rokotuspisteille voi tulla ottamaan 1. rokoteannoksen ilman ajanvarausta

Julkaistu: 13.8.2021 8.05

Ison Omenan rokotuspisteelle voi tulla ottamaan ensimmäisen koronarokoteannoksen ilman ajanvarausta arkisin klo 9.30–11.30 ja 12.15–14.00. Rokotteen voivat saada kaikki 12 vuotta täyttäneet ja tätä vanhemmat espoolaiset. Sinulle varataan samalla aika tehosterokotukseen.

Huomaathan, että ilman ajanvarausta saa vain ensimmäisen rokoteannoksen. Ilman ajanvarausta emme anna tehosteannoksia. Annettavien rokotteiden määrät vaihtelevat päivittäin. Otathan mukaasi Kela-kortin tai henkilöllisyystodistuksen.

Ison Omenan kauppakeskus, 2. krs (os. Suomenlahdentie 1) 
Rokotuspiste sijaitsee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa, Iso Omenan palvelutorin alakerrassa. Löydät rokotuspisteen parhaiten, kun tulet sisään kauppakeskukseen Piispansillan metron puoleisesta pääovesta. Autolla saapuville suositellaan ajoa parkkihalliin Suomenlahdentien kautta. Asiakkaille pysäköinti on ilmaista kaksi ensimmäistä tuntia.

  • Koronavirus