Espoo julkaisee kerran viikossa koronavirus-altistusluvut varhaiskasvatuksessa ja oppilaitoksissa

19.8.2021 6.54Päivitetty: 19.8.2021 11.17

Tiedot päivitetään joka keskiviikko. Viikoittain päivitettävillä tiedoilla ei ole vaikutusta tapaan, jolla tartuntatautiyksikkö selvittää altistustilanteita ja viestii asianosaisille.

Päiväkotien tai pienten koulujen nimiä emme julkaise asianosaisten yksityisyyden suojaamiseksi. Kerromme altistuneiden henkilöiden lukumäärän. Tiedot päivitetään joka keskiviikko Karanteenit kouluissa ja varhaiskasvatuksessa -sivulle. Tiedot julkaistaan tällä verkkosivulla vasta sen jälkeen, kun altistuneiden lasten huoltajat, altistunut henkilökunta sekä muiden lasten huoltajat ja muu henkilökunta ovat ensin saaneet tiedon ja altistumisketjut on jäljitetty.

Viikoittain päivitettävillä tiedoilla ei ole vaikutusta tapaan, jolla tartuntatautiyksikkö selvittää altistustilanteita ja viestii asianosaisille. Tartuntatautiyksikkö selvittää edelleen altistuneet ja määrää tarvittaessa karanteeniin. Tietojen koostaminen kerran viikossa vapauttaa tartuntatautiyksikön ja viestinnän resursseja perustehtäviin.

Ajankohtaista koronaviruksesta: 

Lisätietoja:

Espoon kasvun ja oppimisen toimialajohtaja
Harri Rinta-aho
+358 50 4289440
harri.rinta-aho@espoo.fi

  • Koronavirus