Espoon Työllisyyden palvelutori osaksi Työllisyys Espoota

Julkaistu: 18.5.2021 9.41

Espoossa käynnistyy  maaliskuussa  työllisyyden kuntakokeilu eli Työllisyys Espoo.

Espoossa käynnistyy  maaliskuussa  työllisyyden kuntakokeilu eli Työllisyys Espoo. 18 000 espoolaista työnhakijaa siirtyy TE-toimistosta Espoon kaupungin asiakkaaksi 1.3.2021-30.6.2023 väliseksi ajaksi. Muutoksen yhteydessä  Espoon  Työllisyyden palvelutori siirtyy osaksi Työllisyys Espoon palvelukokonaisuutta. 

Työllisyyden palvelutori -nimestä luovutaan ja toimitaan jatkossa Työllisyys Espoon neuvontapiste -nimen alla. Tarjolla samoja tuttuja palveluja, kuten neuvontaa, rekrytointi -  ja koulutus tapahtumia. Rekrytointitapahtumista ja muista palveluista viestitään Työllisyys Espoon kanavissa.

Yhteystiedot 1.3.2021 alkaen 

Puhelinneuvonta:  09 8169 4000 

Sähköposti:  neuvontapalvelut@espoo.fi  

Verkkosivut:  www.tyollisyysespoo.fi (ulkoinen linkki) (Huom. Linkki johtaa Espoon kaupungin uusien, myöhemmin tänä vuonna julkaistavien verkkosivujen testiversioon. Vaikka sivusto on vielä kokonaisuudessaan kesken, ovat työllisyysasioita koskevat tiedot kuitenkin ajan tasalla ja oikein)

Neuvontapiste: Ison Omenan palvelutori (3. krs), Suomenlahdentie 1, 02230 Espoo. Korona-aikana palvelemme rajoitetusti. 

Tapahtuma- ja työpaikkavinkkejä:   https://www.facebook.com/tyollisyysespoo/ (ulkoinen linkki) 

  • Palvelutorit
Matinkylä