Tehostetun palveluasumisen valvonta

Palvelujen laatua ja sopimusten noudattamista ja toteutumista hoivakodeissa seuraamme säännöllisesti sosiaali- ja terveyslautakunnan vuonna 2020 hyväksymän valvontasuunnitelman mukaisesti(ulkoinen linkki). Vanhusten palveluista teemme hoivakoteihin ilmoitettuja ja ilmoittamattomia valvontakäyntejä.

Omavalvontasuunnitelma

Omavalvonta on palveluntuottajan työkalu, jonka avulla kehitetään ja seurataan palvelujen laatua toimintayksiköiden päivittäisessä asiakastyössä.

Jokainen tehostettua palveluasumista tarjoava hoivakoti on julkaissut omavalvontasuunnitelman. Yksityisten hoivakotien omavalvontasuunnitelmat löytyvät hoivakotien omilta kotisivuilta. Espoon kaupungin ylläpitämien hoivakotien omavalvontasuunnitelmat löydät verkosta.

Otamme vastaan palautetta

Toivomme, että annat palautetta ensisijaisesti keskustelemalla asiasta siinä hoitopaikassa, jota palaute koskee.

Voit myös antaa palautetta palautejärjestelmän kautta. Älä kuitenkaan käytä palautejärjestelmää(ulkoinen linkki), jos viestisi sisältää hoitoosi tai asiakkuuteesi liittyviä yksityiskohtia.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, hoitoon tai kohteluun, voit tehdä muistutuksen toimintayksikön vastuuhenkilölle tai tehdä kantelun valvovalle viranomaiselle.