Perhekeskus

Perhekeskus kokoaa saman katon alle lasten, nuorten ja perheiden palveluja.

Espoon keskuksen perhekeskus

Espoon keskuksen perhekeskukseen muutti Espoon keskuksen alueella toimivia lasten, nuorten ja perheiden palveluja.  Lisäksi erilaiset järjestöt tulevat mukaan perhekeskustoimintaan ja tarjoavat perhekeskuksen tiloissa erilaista toimintaa lapsiperheille. Espoon keskuksen perhekeskus palvelee osoitteessa Kamreerintie 6.

Ajantasaisimman tiedon perhekeskuksen toiminnasta löydät Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen verkkosivuilta osoitteesta luvn.fi.(ulkoinen linkki)

Avoin kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on avoin matalan kynnyksen paikka kaikenlaisille perheille, lapsille ja nuorille. Kohtaamispaikasta löydät vertaistukea ja juttelu- ja leikkiseuraa. Toimijoina kohtaamispaikassa ovat eri järjestöt ja seurakunta sekä kaupungin työntekijöitä.

Kohtaamispaikkaan voit tulla piipahtamaan ja juomaan kupin kahvia tai pysähtyä pidemmäksi ajaksi ja osallistua ohjattuun toimintaan ja tutustua lähialueesi muihin vanhempiin. Kohtaamispaikassa on vaihtuvin teemoin erilaista leikkiä ja tekemistä yhdessä lasten ja muiden perheiden kanssa.

Jalkautuva toiminta

Ohjausta, neuvontaa ja tukea erilaisissa elämäntilanteissa on mahdollista löytää perhekeskuksen jalkautuvasta toiminnasta. Voit tavata viikoittain työntekijöitä Espoon perhekeskuksen perhekeskuksen tiloissa voi tavata esimerkiksi eron ensiapupisteellä ja ensikodin Baby Walk in -vastaanotolla.  Jalkautuva toiminta on perhekeskuksessa tapahtuvaa toimintaa ja sitä toteutetaan 1. kerroksen vastaanottohuoneessa. 

Taide perhekeskuksessa

Espoon kaupunki tilasi taidekokonaisuuden EMMA – Espoon modernin taiteen museolta perhekeskuksen tiloihin. Taiteen avulla pyritään tuomaan iloa tiloissa asioiville ja työskenteleville ihmisille.