Kuljetuspalvelutukihakemus verkossa

Voit hakea kuljetuspalvelutukea verkossa. Tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Kuljetuspalvelua voi saada sosiaalihuolto- tai vammaispalvelulain perusteella, ja sen tarkoituksena on tukea ikäihmisten ja vaikeavammaisten kotona selviytymistä.

Huomioithan, että hakemuksen tiedot eivät näy palvelussa heti hakemuksen jättämisen jälkeen, vaan vasta parin arkipäivän kuluttua.

Voit seurata kuljetuspalvelutukihakemuksen käsittelyä verkossa. Kun kirjaudut verkkopalveluun, sinun tulee valita asiointikanavaksesi Omapalvelu (saat päätökset sähköisesti) tai postitse (päätös toimitetaan sinulle paperisena). Mikäli et valitse asiointikanavaa lainkaan, päätökset toimitetaan sinulle postitse.

Kirjaudu palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lue aiheesta lisää sivulla Suomi.fi – tietoa ja palveluja elämäsi tilanteisiin(ulkoinen linkki). Jos hakemuslomake ei toimi, tyhjennä selaimen välimuisti. Välimuistin voi tyhjentää selaimen asetuksista.

Hakemusta ei voi tehdä omilla pankkitunnuksilla toiselle henkilölle. Lue lisää toisen puolesta asioinnista.

Terveyspalvelujen sähköisen asioinnin käyttötuki

Teknisissä kysymyksissä (kirjautumisongelmat, virheilmoitukset jne.) voit olla yhteydessä tukeen sähköpostitse info@espoo.fi tai puhelimitse 09 816 34300 arkisin klo 8.30–16.

Voit jättää palautetta myös palautepalvelun kautta(ulkoinen linkki).