Töissä Espoon kotihoidossa

Arvokasta ja palkitsevaa työtä kansainvälisessä tiimissä

”Työssäni pääsen tukemaan vanhuksia heidän arjessaan. Iloitsen, kun asiakas on saanut apua ja voi paremmin. Koen, että työni kotihoidossa on arvokasta ja palkitsevaa. Innostavinta on voida kohdata ikäihmisiä ja tarjota heille yksilöllistä hoitoa. Voin itse vaikuttaa siihen, minkälainen hoitosuhde asiakkaaseen syntyy. On tärkeää osata kuunnella ja tarvittaessa myös suostutella. Luotettavuus, innokkuus, ahkeruus, ystävällisyys ja joustavuus auttavat arjessa. Kotihoidossa jokainen hoitaja toimii muutaman asiakkaan omahoitajana. Omahoitajana teen uusille asiakkaille RAI-arvion ja hoitosuunnitelman. Perushoidon lisäksi osa asiakkaista tarvitsee haavanhoitoa, katetrointia tai hoitotarviketilauksia. Hankin apuvälineitä ja neuvon niiden käytössä. Apuvälineet auttavat ikäihmisiä pärjäämään kotona pidempään. Kotihoidossa saan käyttää kaikkea ammattiosaamistani, se onkin yksi syy, miksi haluan työskennellä kotihoidossa. Laulan vapaa-ajallani kuorossa ja toisinaan ilahdutankin ikäihmisiä laulullani samalla, kun teen työtäni. Töissä meillä on lämmin ja ystävällinen ilmapiiri, jossa työkaverit tukevat toinen toisiaan. Sairaanhoitajat ovat apuna, jos asiakkaiden terveydentila huolestuttaa. Työyhteisöni on kansainvälinen ja monikielinen. On kiva huomata, kuinka Espoo kansainvälistyy.” - Chhorvorn Laitinen, lähihoitaja, #TöissäEspoolla vuodesta 2016

Kotihoidossa on yli 500 työntekijää. Voit työskennellä esimerkiksi lähihoitajana, sairaanhoitajana, työnjärjestelijänä, kotihoidon ohjaajana tai hallinnollissa- ja esihenkilötehtävissä.

Espoon kotihoidossa työskentelemme viidellä alueella, jota ovat Espoon keskus, Espoonlahti, Leppävaara, Tapiola ja Matinkylä-Olari.

Teemme työtä resurssipoolissa alueilla kiertävänä varahenkilöinä, kotikuntoutuksessa, etäkotihoidossa sekä tuetussa senioriasumisessa Soukan elä ja asu -seniorikeskuksessa.

Kotihoidossa

• noin 2500 asiakasta. • keskimääräinen asiakkuusaika kotihoidossa on 3,6 vuotta. • työntekijöillä on 3–8 omaa asiakasta. • kotihoidon henkilöstö työskentelee tiimeissä, tiimien yhteishenki on vahvaa. • kannustamme ja tuemme työntekijöitämme onnistumaan asiakkaiden palvelussa. • uusille työntekijöillemme järjestämme kattavat perehdytysluennot, joilla tutustaan muun muassa kotihoidon työhön, työturvallisuuteen ja yhtenäisiin asiakaskirjauksiin. • lähes 200 autoa, joilla kuljetaan asiakkaan luo tuulessa ja tuiskussa. • käytämme mobiileja työvälineitä ja esimerkiksi asiakaskirjaukset onnistuvat asiakaskäynnin aikana.

Kiinnostaako työ kotihoidossa?

Ota meihin suoraan yhteyttä: topias.suksi@espoo.fi p. 0406365809