Nuorisopoliklinikka Nupoli, Perkkaan toimipiste

Nuorisopoliklinikka Nupolin palvelut ovat suunnattu lievistä ja keskivaikeista mielenterveyden sekä päihteidenkäytön pulmista kärsiville nuorille. Nupoli tarjoaa 13-22 vuotiaille espoolaisille, Espoossa opiskeleville nuorille sekä Espooseen sijoitetuille nuorille ja nuorille aikuisille perustason mielenterveys- ja päihdepalveluja. Palveluun ei tarvita lähetettä: nuoren, perheen tai verkoston avuntarve riittää. Ensimmäisillä käynneillä arvioimme tilanteesi ja luomme yhdessä tilanteeseesi sopivan hoitosuunnitelman. Tarjoamme sinulle tukea ja keskusteluapua mielenterveyteen, päihteiden käyttöön, pelaamiseen ja vapaa-ajan käyttöön liittyvissä asioissa. Vastaanottoajat ajanvarauksella.

Yhteystiedot

Nuorisopoliklinikka Nupoli, Perkkaan toimipisteKomentajankatu 5 A, 3. krs,02600 Espoo

Aukioloajat

Avoinna: arkisin klo 8-16 (vastaanotot ajanvarauksella) Mielenterveys- ja päihdepalvelujen keskitetty puhelinpalvelu 1) puhelinajanvaraus arkisin klo 8-16 p. 09 816 31300. 2) Sairaanhoitajan vastaanotto ilman ajanvarausta (hoidontarpeen arvio ja ohjaus Nupoliin) ma, ke, pe klo 08-16, ti & to klo 08-18 Ison Omenan palvelutorilla, kauppakeskuksen 3. krs.

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisvastuu siirtyi 1.1.2023 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle. Palvelut löytyvät samasta tutusta paikasta kuin aiemminkin. Yhteystiedot ja aukioloajat päivitetään jatkossa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen verkkosivuille www.luvn.fi.(ulkoinen linkki)

Aukioloaika: arkisin klo 8-16 (vastaanotot ajanvarauksella)

Liittyvät palvelut

Katso toimipisteen tarkemmat tiedot Palvelukartasta(ulkoinen linkki)