Töihin vanhusten palveluihin - Anna osaamisesi loistaa!

Espoon vanhusten palveluissa saat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Tuet ammattitaidollasi seniorikaupunkilaisia ja autat tuomaan heidän arkeensa toimintakykyä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, pitkäaikaishoito ja Espoon sairaala. Tule mukaan lämminhenkiseen ja arvostavaan, kansainväliseen työyhteisöön. Vanhusten palveluissa osaamisesi pääsee loistamaan!

Töissä kotihoidossa

"Kotihoidossa on lämmin ja ystävällinen ilmapiiri. Työkavereina tuemme toinen toisiamme. Työyhteisöni on kansainvälinen ja monikielinen. Innostavinta työssäni on kohdata ikäihmisiä ja voida tarjota heille yksilöllistä hoitoa. Iloitsen, kun asiakas on saanut apua ja voi paremmin. Työni kotihoidossa on todella arvokasta ja palkitsevaa." - Chhorvorn Laitinen, lähihoitaja.

Töissä pitkäaikaishoidossa

"Työyhteisömme on tiivis ja välittävä, kannustamme tiimissä toinen toisiamme. Meillä on loistavat, helposti lähestyttävät esihenkilöt. Tuemme ikäihmisten toimintakykyä ja kannustamme omatoimisuuteen. Jokainen on ansainnut hyvä loppuelämän hoidon. Me kuuntelemme ja olemme läsnä. On todella palkitsevaa saada muistisairas ikäihminen hymyilemään." - Sari Mustonen, lähihoitaja.

Töissä Espoon sairaalassa

”Työ Espoon sairaalassa on monipuolista, kiinnostavaa ja opettavaista. Saamme kehittää osaamistamme erilaisten koulutusten myötä. Kiinnostuksen mukaan työssä saa uusia vastuita. Sairaalassa työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä. Modernin sairaalan avarissa ja valoisissa tiloissa on hyvä tehdä potilastyötä. Töissä on myös hauskaa, sillä työilmapiirimme on höystetty huumorilla.” - Anni Koskimäki, sairaanhoitaja

Töissä Seniorineuvonta Nestorissa

"Työ Seniorineuvonta Nestorissa on mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Innostavinta on ikäihmisten auttaminen. On palkitsevaa, kun asiakas voimaantuu ja voi elää toimintakykyynsä nähden mahdollisimman itsenäisesti. Meillä Nestorissa on iloinen ja auttavainen työyhteisö, josta löytyy laajaa moniammattillista osaamista. Kiinnostavan työn ja hyvien työkaverien ansiosta olen viihtynyt Seniorineuvonta Nestorissa jo parin vuosikymmenen ajan." - Auri Lempinen, sosiaalityöntekijä  

Kiinnostaako työ vanhusten palveluissa?