Reseptin uusinta

Jätä reseptin uusimispyyntö aina siihen yksikköön, joka vastaa hoidostasi.

Voit pyytää reseptin uusimista  

  • sähköisesti Omakanta-palvelussa(ulkoinen linkki). Reseptin uusiminen voi kestää 8 vuorokautta. Jos annat puhelinnumerosi, saat tekstiviestillä tiedon reseptin uusimisesta. Voit seurata uusimisen tilannetta myös Omakannassa. Kun resepti on uusittu, voit noutaa lääkkeen apteekista.
  • apteekissa: huomaathan, että osa apteekeista perii välitysmaksun reseptin uusimisesta
  • puhelimitse: soita terveysasemasi ajanvaraus- ja neuvontanumeroon. HUOM! Puhelinpalvelu on tällä hetkellä ruuhkautunut.

Jätä reseptin uusimispyyntö aina siihen yksikköön, joka vastaa hoidostasi. Jos emme hoida sinua reseptiin liittyvässä asiassa, emme voi uusia reseptiä. Tällöin palautamme reseptin sinulle, jotta voit lähettää sen uusittavaksi sinua hoitavaan yksikköön. Kun esität reseptin uusimispyynnön, tarvitset mukaasi listan kaikista käyttämistäsi lääkkeistä, ns. lääkelista(ulkoinen linkki) (pdf.). Laki ja potilasturvallisuus edellyttävät, että kokonaislääkitys arvioidaan lääkettä uusittaessa. 

Espoon terveysasemien puhelinpalvelu

09 816 34500Käytössämme on takaisinsoittopalvelu.

Espoonlahden, Ison Omenan, Kilon, Kivenlahden, Leppävaaran, Samarian tai Kalajärven ja Tapiolan terveysasemat: 09 816 34500 ma–pe klo 7–16. Tekstiviestipalvelu kuulovammaisille: 040 639 3945

Piispanportin terveysasema: 09 816 220 10 ma-pe klo 7-16. Tekstiviestipalvelu kuulovammaisille: 040 570 2889.