Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Espoon mielenterveys- ja päihdepalvelut on tukenasi mielenterveyden ja päihteidenkäytön ongelmissa silloin, kun sitä tarvitset.

Oma tunne avun tarpeesta riittää, lähetettä et tarvitse. Palvelu on maksutonta. Vastaanotolle voit tulla myös läheisesi kanssa. Ole yhteydessä:

Ison Omenan palvelutorin MTP-klinikka auttaa aikuisia ja 13-22-vuotiaita nuoria ilman ajanvarausta.   Vastaanotolla teemme hoidon tarpeen arvion ja saat ohjausta sekä neuvontaa. Vastaanotolla teemme suunnitelman jatkohoidosta sekä ohjaamme tarvittaessa oikeisiin palveihin. Osoite Suomenlahdentie 1(ulkoinen linkki), Matinkylässä, kauppakeskus Iso Omenan 3. kerroksessa Palvelutorilla terveysaseman vieressä. 

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen neuvonta ja ajanvaraus puhelimitse arkisin klo 8–16, p. 09 816 31300. Samasta numerosta voit varata ajan sekä aikuisten palveluihin että Nuorisopoliklinikka Nupoliin (13–22-vuotiaille). Puhelinpalvelusta saat omahoito-ohjeita, arvion hoidon tarpeesta ja opastusta tilanteeseen soveltuvien palvelujen pariin. Puhelinpalvelu tarjoaa myös konsultaatioapua sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Ammattilaiset voivat kysyä puhelinpalvelusta neuvoja asiakkaiden tilanteisiin ja asiakkaiden ohjaamiseen.