Kevätlukukaudella 2022 tarjoamme palveluita erityisesti oppilaille/ perheille, joilla on huolta ja tuen tarvetta.

Espoon kouluterveydenhuolto on osallistunut koronasta johtuviin kriittisiin terveydenhoitotehtäviin, kuten koronarokotuksiin ja tartunnanjäljitykseen. Tämän vuoksi palveluissamme on nyt ruuhkaa ja paljon hoitovelkaa.

Huomioittehan, että terveystarkastuksiin ja muihin käynteihin ei kevään aikana lähtökohtaisesti tule erillistä kutsua, mutta jos teillä on huoli lapsenne/ nuorenne kasvun, kehityksen ja hyvinvoinnin suhteen, olkaa yhteydessä omaan terveydenhoitajaan.

Oppilailla on mahdollisuus

  • terveydenhoitajan terveystarkastukseen 1.–10.-luokilla
  • lääkärin terveystarkastukseen ensimmäisellä ja kahdeksannella luokalla. Terveydenhoitajan terveystarkastus tulee olla tehtynä ennen lääkärille ajan varaamista.
  • lääkärin ja terveydenhoitajan yhteisterveystarkastukseen viidennellä luokalla.

Ajanvaraus terveystarkastuksiin

Varaa aika terveystarkastukseen

Terveystarkastuksiin tullaan ajanvarauksella, lukuun ottamatta 2. ja 4. luokan terveystarkastuksia, joihin oppilaat kutsutaan koulupäivän aikana.

Halutessanne voitte aina varata ajan terveydenhoitajan vastaanotolle. Huoltajilla on mahdollisuus osallistua terveystarkastukseen tai muuhun terveydenhoitajan tapaamiseen myös etävastaanoton kautta lapsen/ nuoren ollessa terveydenhoitajan vastaanotolla. Mikäli haluatte osallistua etänä tapaamiseen, olettehan yhteydessä terveydenhoitajaan etukäteen ja ilmoitatte sähköpostiosoitteenne.

Terveystarkastukset 1.–10.-luokilla