Oman koulun terveydenhoitaja

Voitte olla yhteydessä oman koulunne terveydenhoitajaan puhelimitse

Jos puheluusi ei vastata, voit jättää yhteystietosi vastaajaan, niin terveydenhoitaja on sinuun yhteydessä. Wilmassa emme käsittele terveystietoja emmekä tee ajanvarauksia.

Avovastaanotto

Voitte myös tulla käymään terveydenhoitajan avovastaanottoajalla ilman ajanvarausta kaikissa lapsen ja nuoren terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa, jotka vaikuttavat koulunkäyntiin.  Avovastaanottoajasta tiedotetaan koulun sivulla Wilma-tiedotteena.

Sairasta lasta/ nuorta ei tule lähettää kouluun tai avovastaanotolle. Näin voimme vähentää tautien leviämistä kouluyhteisössä, kuten flunssat, vatsataudit yms.

Avovastaanotolle voi tulla esimerkiksi 

  • keskustelemaan huolista tai mieltä painavista asioista
  • kysymään neuvoa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista
  • varaamaan aikaa terveydenhoitajalle tai koululääkärille
  • rokotukseen tai muuhun lyhyeen toimenpiteeseen.

Tarvittaessa oppilaalle varataan uusi aika tai annetaan neuvontaa palveluista, joissa asia hoidetaan. Tarvittaessa oppilaalle annetaan avovastaanottokäynnistä kirjallinen palaute mukaan. Jos oppilaalla on tarve jatkohoitoon, terveydenhoitaja on huoltajaan yhteydessä.

Ajanvaraus

Ajanvaraus kouluterveydenhoitajan terveystarkastukseen, rokotuskäynnille ja yksilöllisen tarpeen mukaiselle vastaanotolle:

Kouluterveydenhuollon keskitetty puhelinpalvelu

Palvelu on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9–13, p. 09 8166 1234. Käytössämme on takaisinsoittojärjestelmä. Pyrimme soittamaan takaisin mahdollisimman pian.

KOULUTERVEYDENHUOLLON INFO KESÄAJAN TOIMINNASTA  

Kouluterveydenhuollon lähipalvelut oppilaitoksissa ovat suljettu 4.7. – 31.7.2022