Ihan Homona! -Stand Up Show (LOPPUUNMYYTY)

Kuvassa stand up koomikot Jamie MacDonald, Raisa Omaheimo, Inka Valima ja Illusia Sarvas.

Aika

8.6.2023 19.00 – 21.00 EET/EEST

Paikka

Kannusali

Kannusillankatu 4, 02770 Espoon kaupunki

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Kannusali

Hinta

  • Liput ennakkoon 16€ + toimitusmaksu (Lippu.fi)

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Tapahtuma on loppuunmyyty!

Kannusali goes Pride! Kesäkuisena torstaina Espoon Kannusalissa sukelletaan sateenkaaren kaikkiin sävyihin ja nauretaan ihan homona, kun lavallemme astelee neljä loistavaa Stand Up komiikan tähteä. Illan esiintyjinä nähdään Raisa Omaheimo, Jamie MacDonald, Illusia Sarvas sekä Inka Valima!

Inka Valima on ollut kovassa nousussa siitä asti kun terassit taas avattiin, mutta tekee vakuuttavaa uraa myös stand up -komiikan parissa. Inkan esitykset herättävät ihastusta ympäri Suomen! Lisäksi hän herättää kysymyksiä, kuten ”mitä?” ja ”etkö sä muka ole hetero?” Tämän komediapakkauksen huumori on sopivasti noloa, herkullisen omalaatuista ja joidenkin mielestä ihan älykästä! Inkan voi löytää stand up -lavojen lisäksi podcasteista, televisiosta ja kotoaan.

Jamie MacDonald is a Canadian-Finnish queer transgender nuisance who has been performing on Finnish and international stages since 2004, and who's made himself a household name in the red-green bubble. He's co-created several community-driven projects, including Feminist Comedy Night and Feminist Comedy Academy, Punch Up! - Resistance and Glitter, and the monthly queer salon Attic Underground. His most recent solo show, Cuck, takes on fatherhood, masculinity, and humiliation, which sounds really quite high-brow but it's rather a lot of butt jokes. He's currently doing a PhD on queer butt jokes.

Raisa Omaheimo on queer-feministinen koomikko joka on viime aikoina ollut kiinnostunut setämiehistä ja aikuistaaperoista.

Illusia Sarvas kuulostaa satuolennolta, mutta onkin ihan tavallinen vantaalainen. Jotain maagista kuitenkin tapahtuu, kun Illusia nousee lavalle. Yleensä ketään ei sahata katki, eikä esitys sisällä kyyhkysiä.

Cafe Bar Luolan ovet aukeaa klo 18.00. Tervetuloa!

Espoon kaupunki on Helsinki Priden virallinen kumppani vuonna 2023! Olemme iloisia ja ylpeitä tästä yhteistyöstä.

Tapahtuma somessa

  • Kaupunginkallio
  • Espoon keskus
  • Muurala
  • kulttuuritapahtumat