Espoon saaristopäivä

Kuvassa näkyy laivan keula, merta, taivasta ja metsäistä rantaa.

Aika

7.6.2023 09.00 – 18.00 EET/EEST

Paikka

Iso-Vasikkasaari

Iso-Vasikkasaari, 02230 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

HyTe ry, Espoon liikunta ja urheilu, Päivänselvä ry, Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry

Hinta

Vapaa pääsy

Tapahtuman nettisivut

hyte.fi(ulkoinen linkki)

Tule ulkoilemaan ja liikkumaan!

Seniorit liikkeelle – tapahtuma ja järjestöjen kesäretki Isoon Vasikkasaareen yhdistyvät. Uuden tapahtuman nimi on Espoon saaristopäivä. Toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan Espoon saariston reittiveneliikenteeseen, ja halutessasi voit tulla Isoon Vasikkasaareen tapaamaan järjestöjä ja muita yhteisöjä!

Meille on tärkeää, että seniorit nauttivat ulkoilusta ja liikkumisesta sekä haluavat pitää kunnostaan ja toimintakyvystään huolta. Tervetuloa seniorit ulkoilemaan ja liikkumaan!

Isossa Vasikkasaaressa on järjestettyä liikunnallista ohjelmaa, saunomista, vapaata oleskelua, järjestötoimintaan tutustumista. Ohjelmaa järjestetään klo 10-16. Ota omat eväät mukaan, koska saaresta löytyy grillikatoksia tai hyödynnä Kesäkahvilaa sekä ravintola Gula Villania.

Iso Vasikkasaari on esteetön huomioiden saaristo- ja sääolosuhteet.

Järjestöläinen – kiitä vapaaehtoisiasi, järjestösi jäseniä tai yhteistyökumppaneitasi kutsumalla heidät mukaan valmiiksi järjestettyyn virkistyspäivään Isossa Vasikkasaaressa. Hyödynnä päivä ja järjestä kesän avaava tapahtuma tai tule muuten vain ulkoilemaan ja liikkumaan!

Espoon saariston reittiveneliikenne – M/S HyTe

Espoon saariston reittiveneliikenne on aloittanut kesäkautensa. Hyödynnä Espoon saaristopäivä tutustumalla saaristoon ja liikkumalla reittiveneellä maksutta klo 18 asti. Halutessasi tule Isoon Vasikkasaareen tapaamaan järjestöjä ja osallistumaan liikunnalliseen ohjelmaan. M/S HyTe-risteilyn mukaisesti laivalla on jaossa Espoon liikuntapalveluitten ja järjestöjen esitteitä, poimi juuri sinua kiinnostava esite mukaasi!

Reitit Iso Vasikkasaareen – veneliikenne on maksuton klo 9-18.

Tapahtuma somessa

  • Matinkylä
  • luonto
  • hyvinvointi
  • ulkoilu
  • liikunta