Unique - Paintings on canvas by Eeva Halme

Eeva Halmeen näyttely.

Aika

12.3.2023 – 28.3.2023 EET/EEST

Paikka

Espoon kulttuurikeskus

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Nuottiparvi, 2krs.

Järjestäjä

Eeva Halme Art

Hinta

Vapaa pääsy

Uniikki, ainutkertainen, ainokainen. Nämä taulut on tehty sekatekniikalla (akryylimaaleilla, öljyväriliiduilla, musteella, hiilellä), eikä niitä ole mahdollista toistaa, kopioida, jäljentää enää samanlaisena. Siksi nämä taulut jäävät ainokaisiksi juuri tällaisina, niitä ei koskaan tule olemaan kuin yksi ainoa kappale.

Jokainen teos on hetken intuition ja innostuksen inspiroima, kerros kerrokselta muutettu ja muokattu, ja jokainen niistä on vaatinut omaan rohkeuteen ja näkemykseen luottamista juuri sillä hetkellä. Oman polun kulkemista kohti tuntematonta.

Joskus on vaikea erottaa luomisen tuska ja euforinen flow toisistaan ja nämä kaikki sisältävät nuo molemmat tunteet ja hetket, lopputuloksena mielenkiintoisia, ikäänkuin suurpiirteisiä, mutta täynnä yksityiskohtia olevia teoksia.

Näyttelyssä on myös muutamia aikaisemman tyylin mukaisia, voimaannuttavia naiskuvia, joskin nekin työstetty pidemmälle, uniikeiksi ja vaikeiksi toistaa.

Tekijä:
Luovuutta vaativien projektien kanssa koko elämänsä työskennellyt graafinen suunnittelija, Art Director, sisällöntuottaja, kuvataiteilija. Opiskellut myös expressiivistä taideterapiaa, psykologiaa, kulttuuriantropologiaa sekä Mindfulnessia työyhteisössä.

  • Tapiola
  • kuvataide
  • kulttuuritapahtumat
  • näyttelyt