Teekkarispeksi 2023: Univelka (ensi-ilta)

Univelka-esityksen logo

Aika

22.3.2023 klo 19.00 EET/EEST

Paikka

Espoon kulttuurikeskus

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Louhisali

Järjestäjä

Teekkarispeksi ry

Hinta

  • 30 / 25 euroa (permanto parhaat paikat / permanto) Opiskelija-alennus kaikista lipuista 9 euroa Kannatuslippu 45 / 50 euroa

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Tervetuloa katsomaan Suomen suurinta opiskelijamusikaalia!

Unimaailmaan tunkeutuvat markkinatalouden lonkerot saavat Unten valtiaan rauhattomaksi samalla, kun nukkumisesta nauttivan taiteilijasielu Urho Vahveron unet alkavat häiriintyä. Perheen, bisneksen ja unien kietoutuessa yhteen yllättävien kumppanien täytyy yhdistää voimansa. Onko seurauksena pelkkää painajaista? Heitä nyt unihiekkaa silmiisi, sillä Teekkarispeksi 2023 suuntaa unten maille!

Teekkarispeksi on yksi vanhimmista Suomessa toimivista spekseistä ja on tuottanut Otaniemestä käsin jo 32 kokoillan musikaalia. Speksi nojaa improvisaatioon, rautaiseen teatteritekniikan tuntemiseen ja voimakkaaseen draamaan, mutta ennen kaikkea ratkiriemukkaaseen huumoriin.

Speksien tärkeimpänä täkynä on yleisön osallistuminen: kun omstart-huuto kuuluu yleisöstä, näyttelijä improvisoi kohtauksen uudelleen, heittää tilanteeseen liittyvän vitsin tai vaikka puhkeaa lauluun, palaten sen jälkeen juoneen ja käsikirjoitukseen. Myös orkesteri, tanssijat ja tekniikka osallistuvat improvisointiin. Omstarteja ei ole harjoiteltu, vaan ne syntyvät hetkessä. Jokainen esitys on erilainen. Jos et usko, tule katsomaan ja kokeile itse!

Liput 30 / 25 euroa (permanto parhaat paikat / permanto)
Opiskelija-alennus kaikista lipuista 9 euroa
Kannatuslippu 45 / 50 euroa

Tapahtuma somessa

  • Tapiola
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat