Elokuva: Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton. (Tarina Karl-Bertil Jonssonin jouluaatosta) K7

Julmarknad. Flicka jonglerar med äpplen.

Aika

10.12.2022 klo 14.00 – 15.45 EET/EEST

Paikka

Kannusali

Kannusillankatu 4, 02770 Espoon kaupunki

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Kannusali

Hinta

  • 10€

Osta lippu

Pienessä ruotsalaisessa kylässä 1940-luvulla vietetään joulua. Tarina kertoo nuoresta Karl-Bertil Jonssonista, jonka tulevaisuus on ennalta määrätty hänen isänsä, tavaratalon johtajan, toimesta. Nuoren miehen esikuva on Robin Hood, ja hän uneksiikin elämästä hyväntekijänä sen sijaan, että sukeltaisi liiketoimintalaskelmien maailmaan.
Eräänä päivänä Karl-Bertil tapaa Veran, ikäisensä köyhän tytön, joka elää orpokodissa kurjissa oloissa pikkusiskonsa kanssa. Tyttö avaa Karl-Bertilin silmät ja saa hänet ymmärtämään, että jotkut ihmiset ovat vähäosaisempia kuin Jonssonien perhe. Robin Hood inspiraationaan Karl-Bertil päättää "varastaa rikkailta ja lahjoittaa köyhille". Postin jouluapulaisena Karl-Bertil laittaa sivuun joulupaketteja, jotka ovat menossa perheisiin, joiden tulot ovat yli 50 000 kruunua vuodessa, ja piilottaa lahjat erilliseen säkkiin. Jouluaattona hän suuntaa joulupukiksi pukeutuneena köyhien asuinalueelle ja jakaa joululahjoja köyhille..

Elokuva on ruotsinkielinen, ei tekstitystä.

Ohjaus Hannes Holm. Rooleissa: Jonas Karlsson, Vanna Rosenberg, Simon Larsson, Sonja Holm, Jennie Silfverhjelm och Anna Bjelkerud. Ensi-ilta 10.12.2021. Pituus 105 min.

Käsikirjoitus: Tage Danielssonin tarinaan perustuen Michael Hjorth, Hannes Holm, Johan Kindblom, Tomas Tivemark.

Liput 10 € ovelta ennen esityksen alkua.

Elokuva on sallittu yli 7-vuotiaille. Elokuvan sisältö voi aiheuttaa ahdistusta. Elokuva sisältää väkivaltaa.

Tapahtuma somessa

  • Kaupunginkallio
  • Espoon keskus
  • Muurala
  • elokuvat