April Jazz Club + WeeGee: Quartet Ajaton

Quartet Ajaton

Aika

3.2.2023 klo 18.00 – 19.15 EET/EEST

Paikka

Näyttelykeskus WeeGee

Ahertajantie 5, 02100 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Elinvoima

Hinta

Vapaa pääsy

Tapahtuman nettisivut

espoo.fi

Quartet Ajattoman omaperäinen instrumentaatio ja ohjelmakattaus ravistelee luutuneita käsityksiä musiikin lajityypeistä. Muusikoiden taustat ulottuvat poikkeuksellisen laajalle: jazzmusiikista barokkiin, argentiinalaisesta tangosta nykymusiikkiin, improvisointiin ja kaiken maailman kokeiluun. Kvartetti on löytöretkeillyt yhdessä jo vuosien ajan ja inspiroinut musiikillaan kuulijoita Suomen lisäksi Englannissa, Ruotsissa, Virossa, Unkarissa ja Venäjällä.

Yhtye matkailee nimensä mukaisesti myös ajassa. Toinen albumi Early Music in the Latest Way (Alba Records 2020) sisältää renessanssi- ja barokkiajan sävellyksiä. Sekä originaalisävellykset että nokkelasti laaditut sovitukset tulkitaan rohkean ylellisesti: kuulija upotetaan kirpakoihin jazzharmonioihin ja kypsänkukkeisiin improvisaatioihin. Runsaat soinnilliset sävyt sekä ovelasti kuplivat rytmit viimeistelevät syväsukelluksen - tai avaruusmatkan.

Seuraa tapahtumaa WeeGeen Facebookissa ja tule kokemaan musiikki museoympäristössä!

Klubit tuotetaan yhteistyössä April Jazzin ja EMMA – Espoon modernin taiteen museon kanssa. Konserttiin ja museoidemme näyttelyihin on vapaa pääsy klo 17–21.

  • Tapiola
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat