The Forest Glow Exhibition

Taiteilija Kateryna Harahulian maalaus.

Aika

11.1.2023 – 29.1.2023 EET/EEST

Paikka

Kannusali

Kannusillankatu 4, 02770 Espoon kaupunki

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Kannusali

Hinta

Vapaa pääsy

Kateryna Harahulia on ukrainalainen taiteilija kuka on vaikuttanut mukana taidemaailmassa jo yli 12 vuotta. Hänen näyttelyitään ja teoksiaan on ollut esillä ympäri Eurooppaa. Näin hän kertoo näyttelystään 'The Forest Glow Exhibition', joka on esillä Kannusalissa:

"Tämä kokoelma on tehty tekijänsä kuvauksellisella tyylillä ja se ilmaisee minun tuntemuksiani ja tunteitani, jotka suomalaisen luonnon kauneus on saanut aikaan.

Kirkkaat värit sekä epätavalliset sommittelut ilmaisevat minun saamaani vaikutelmaa kuvankauniista maisemista, sään muutoksista, luonnon ihmeistä ja sen tapahtumasarjoista, auringonvalosta sekä ympäristön ja ihmisen vuorovaikutuksesta. Myös sommitteluratkaisujen piirteet osoittavat dialogien tunnistamista ja ilmaisevat tunteitani tilanteista, tunteitani kommunikaatiosta ja kokemuksiani erilaisista elämän tilanteista.

Tämän sarjan parissa työskentely on myös hoitanut sieluani kamalien tapahtumien jälkeen, mitä koin kotimaassani Ukrainassa sodan takia. Jokaisen kuvan väri kuvaa sen luomisen aikana kokemaani olotilaa ja ajatuksia.

Maalaukseni myös nostavat esille ekologiaa ja planeettamme metsien suojelemisen tärkeyttä. Loppujen lopuksi, metsä on upea ja maaginen ekosysteemi mitä ihmiskunnan tulee suojella ja suojata."

  • Kaupunginkallio
  • Espoon keskus
  • Muurala
  • kuvataide
  • kulttuuritapahtumat
  • näyttelyt