Antti Puuhaara satuseikkailu (KULPS -esitys)

Kuvassa on esityksen hahmot Louhi, Antti Puuhaara ja Riikka-Hanna.

Aika

18.11.2022 klo 08.00 – 25.11.2022 klo 09.00

Paikka

Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Entressen kauppakeskus, 2. kerros (Siltakatu 11, 02770 Espoo)

Järjestäjä

Tanssiteatteri Glims & Gloms

Hinta

  • KULPS -ryhmille maksuton

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Tapahtuman nettisivut

glimsgloms.fi(ulkoinen linkki)

KULPS! Kerran lukuvuodessa
esiopetus ja 1.-6.lk

Glims & Gloms Kauppakeskusteatteri vierailee Entressen kauppakeskuksessa! Teatterin ohjelmistossa on Antti Puuhaara satuseikkailu.

Satuseikkailu alkaa saa alkunsa kun Pinkopahvilan seutukotimuseossa on alkamassa Antti Puuhaara -näytelmän esitys uhkaa peruuntua viime hetkellä. Yleisö on jo paikoillaan, kun museon henkilökunta saa puhelun teatteriseurueelta, on sattunut väärinkäsitys...

Jottei jo perinteeksi muodostunutta esitystä jouduta kokonaan perumaan, päättää museon henkilökunta ottaa rakastamansa kansansadun reippaasti haltuun ja kertoo siitä yleisölle oman raikkaan tulkintansa. Koska tarinassa on paljon henkilöitä ja satuolentoja, ottaa neuvokas henkilökunta museon esineet käyttöön. Samalla kansansadun elämänopit modernisoidaan vastaamaan nykyaikaisten museoiden arvoja.

Antti Puuhaara -satu on fantasiaseikkailu, jossa riittää mielikuvitusta ja jännitystä. Tervetuloa mukaan seikkailun pyörteisiin!

Esityksen kesto: 1 tunti
Varaa paikat ryhmällesi tällä lomakkeella: https://docs.google.com/forms/d/1vLDqRZdeJRl6sy81DPdqj3JNLN84crfpBRnoaJ5kndY/edit

  • Espoon keskus
  • tanssi
  • teatteritaide
  • kulttuuritapahtumat