Petra - 'Taivas on päällä maan' Joulukonsertti

Kuvassa tapahtuman juliste tapahtumatietoineen ja Petran kuvan kera.

Aika

2.12.2022 klo 17.00–18.00

Paikka

Kannusali

Kannusillankatu 4, 02770 Espoon kaupunki

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Kannusali

Hinta

  • 18€ + toimitusmaksu (Lippu.fi)

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Petra Gargano on laulaja ja lauluntekijä. Hän aloitti uransa jo 13-vuotiaana supersuositun Tiktak -yhtyeen solistina. Tiktakin riveissä hän tuli tutuksi ympäri Suomea, sillä bändi keikkaili ahkerasti lähes kymmenen vuotta klubeilla ja festivaaleilla. Bändin ura huipentui isoon omaan konserttiin Hartwall Areenalla. Vaikka bändi lopetti levyttämisen vuonna 2007, lukuisat hitit ovat jääneet elämään radiotaajuuksille sekä ihmisten mieliin. Vuonna 2022 Petra lähtee uransa ensimmäiselle Taivas on päällä maan -nimeä kantavalle joulukonserttikiertueelle. Ohjelmistossa kuullaan mm. Tulkoon joulu, Oi Jouluyö, Tuuleksi taivaanrantaan ja Tähtiin -biisit.

Mun eka muistikuva siitä, että esitin joululauluja on vuodelta 99. Lauloin Jyrki ohjelmassa Lenni-Kallen orkesterin kanssa Tulkoon joulu biisin. Jännitti ihan mielettömästi olla siellä pikkuisena tyttönä solistina muiden konkarien keskellä. Biisi jäi elämään ja olen kuullut, että monet kuuntelee tuota versiota edelleen. Jälkeen päin se tuli myös levytettyä, mutta ekaa kertaa pääsen esittämään joululauluja omissa konserteissa, mikä on ihan mieletöntä.

Mulle joulu merkitsee sitä, että kaikista pidetään huolta. Sillon kootaan perheet yhteen ja nautitaan kiireettömyydestä. Monille joulu on kuitenkin tosi raskasta ja yksinäistäkin aikaa. Siksi mä olen halunnut ottaa mun joulukonsertteihin perinteisten joululaulujen lisäksi sellaisia biisejä, jotka henkii just sitä positiivista fiilistä ja jotka tuo valoa meidän pimeimpiin kuukausiin. Mä toivon että näistä konserteista lähdetään kotiin kevyin mielin ja askelin.
Petra kertoo konserteista.

Tapahtuma somessa

  • Kaupunginkallio
  • Espoon keskus
  • Muurala
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat