Bobby Oroza

Soul-artisti Bobby Oroza.

Aika

30.11.2022 klo 19.00 – 20.15 EET/EEST

Paikka

Espoon kulttuurikeskus

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Louhisali

Järjestäjä

Espoon kulttuurikeskus

Hinta

  • Liput 18 € + tilausmaksut (alk. 1,50 €), lippu.fi

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Kansainvälistä uraa tekevän soul-artisti Bobby Orozan syksyn ainoa Suomen keikka koetaan Louhisalissa 30. marraskuuta.

Suomalaisen retrosoulin helmestä, This Love -kappaleesta starttasi helsinkiläisen Bobby Orozan maailmanvalloitus. Biisi kolahti painavasti Yhdysvaltojen länsirannikon soul-piireissä ja löysi tiensä samplena myös maailmanluokan hip hop -artistin, Earl Sweatshirtin kappaleeseen nimeltä Hat Trick / Human Error. Sweatshirtin YouTube-tallenne on ylittänyt reilusti miljoonan striimauksen rajan.

Vuonna 2018 Bobby Oroza solmi neljä albumia kattavan levytyssopimuksen maineikkaan brooklynilaisen Big Crown Recordsin kanssa, jonka johdosta toukokuussa 2019 julkaistiin ”This Love” esikoisalbumi. Huikea menestys on vienyt Bobbyn yhtyeineen maailmalle sellaisella tahdilla, että suomalaisyleisö on jäänyt lähes paitsioon.

Vuonna 2022 Oroza julkaisi toisen albuminsa ”Get On The Otherside” Big Crow Recordsin kautta. Levyllä on mukana soittamassa legendaarisen maineen ja mittaamattoman arvostuksen saavuttanut Cold Diamond & Mink -yhtye, joka on nähty Bobby Orozan kanssa myös keikkalavoilla. Levy on syntynyt korona-pandemian aikana, joka ei ollut monen muun muusikon tapaan, Orozallekaan helppo. Sanoitukset pyörivätkin pitkälti Orozan kokemien elämän monimutkaisempien koukeroiden, kuten itsetutkiskelun ympärillä.

Kesto 75 min, ei väliaikaa
Liput 18 € + tilausmaksut (alk. 1,50 €), lippu.fi
Ovet saliin avataan klo 18.30
Salissa ravintolapalvelut, rajattu anniskelualue

Tapahtuma somessa

  • Tapiola
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat