Laulun takaa: Redrama

Kasvokuva Redramasta

Aika

9.12.2022 klo 17.00–19.00

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Sellosali

Hinta

  • 25/20 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Vuoden 2019 alusta alkaen Sellosalissa järjestetty olohuonemaisen tunnelmallinen Laulun takaa -klubi jatkuu! Juontaja Venla Kokkosen haastateltavaksi saapuu Redrama. Emma-palkittu rap-artisti avaa yleisölle uransa taustoja ja saloja, ja haastattelun perään on luvassa Redraman intiimi sooloesiintyminen.

Redrama herätti musiikkipiirien kiinnostuksen jo nuorena tulokkaana vuosituhannen taitteessa, mutta todellinen läpimurto tapahtui vuonna 2003 ilmestyneen "Everyday Soundtrack" -debyyttialbumin myötä. Vahvaa kokonaisuutta pidetään suomalaisten rap-diggarien keskuudessa rakastettuna klassikkona, jolta nousi myös singlelistan kärkeen hitti Hang It Up.

Vuosien saatossa Redrama on julkaissut musiikkia niin englanniksi, ruotsiksi kuin suomeksikin. Soolouransa ohella hän on vaikuttanut kokoonpanoissa kuten Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana, Conscious Youths sekä GG Caravan. Hänet tunnetaan myös biisientekijänä ja tuottajana, jolla on ollut nuoresta lähtien hallussa instrumentit kitarasta bassoon ja huilusta pianoon.

The Voice of Finlandin tähtivalmentajana sekä uusimman Vain elämää -kauden artistina nähdyn Redraman tyyli istuu lähes mihin tahansa soundiin boom bap -räpistä elektronisempaan tuotantoon ja jazzista reggaen kautta puhtaaseen pop-musiikkiin. Redraman suurimpia striimihittejä ovat pian triplaplatinarajan rikkova Clouds, Kickstart ja Let Go.

Kesto n. 2 h, sis. väliajan

Tapahtuma somessa

  • Leppävaara
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat