william & Joe L

Kuvassa tapahtumatiedot ja kuva artisteista.

Aika

3.12.2022 klo 20.00 – 22.00 EET/EEST

Paikka

Kannusali

Kannusillankatu 4, 02770 Espoon kaupunki

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Kannusali

Hinta

  • Alk. 18€ + toimitusmaksu (Lippu.fi)

Osta lippu(ulkoinen linkki)

william on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut paikkansa kotimaisen hiphop- ja rytmimusiikin sydämestä. Melodista trap-musiikkia tekevä raumalaislähtöinen artisti on saavuttanut faniensa sekä myös radioaaltojen suosion, samalla kun artistin sinkkujulkaisut ovat vuorollaan pongahtaneet Spotify-listojen kärkipaikoille.

----

jambon keikka Kannusalissa 3.12.2022 joudutaan valitettavasti perumaan aikataulusyistä johtuen. Korvaavaksi esiintyjäksi onneksemme saapuu uuden aallon artisti ja lahjakas biisintekijä Joe L.

Joe L on urallaan julkaissut EP:t Vauhtisokee ja Sekunti. Lahjakkaan biisintekijän keväällä julkaistu – platinarajan rikkonut single Käytöstapoi (feat. william) ylsi parhaimmillaan toiseksi Spotifyn Top 50-listalla. Artistin uusin kappale DEEP DOWN (feat. Costi) käsittelee parisuhteen jälkeistä aikaa ja epäaitoja ihmissuhteita. Joe L:ltä on odotettavissa uusia julkaisuja tiheään tahtiin ja artistin debyyttialbumia odotetaan kuultavaksi ensi vuoden puolella.

Omien tuotantojensa lisäksi Joe L on tuottanut menestyksellisiä hittejä kuten williamin Penelope -kappaleen. Joe L nähtiin vierailemassa useilla kesän festareilla, muun muassa williamin, Costin ja Karim B:n keikoilla. Artisti tullaan näkemään syksyn aikana keikkalavoilla ympäri Suomea.

Mikäli muutoksesta johtuen haluat palauttaa jo ostamasi liput, voit tehdä palautuksen 25.11. asti seuraavasta linkistä: https://web.lippu.fi/palautus/

Pahoittelemme muutoksesta johtuvaa mahdollista haittaa.

----

Keikka toteutetaan seisovalla permannolla ja se on ikärajaton.

Tapahtuma somessa

  • Kaupunginkallio
  • Espoon keskus
  • Muurala
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat