Kulttuuriaukion kaavakävely sekä info- ja keskustelutilaisuus

Kulttuuriaukio, Tapiolan keskusallas, rakennuksia ja puita

Aika

14.6.2022 klo 14.00–16.00

Paikka

Espoon kulttuurikeskus

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Kaupunkiympäristö

Hinta

Vapaa pääsy

Tapahtuman nettisivut

espoo.fi(ulkoinen linkki)

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Kulttuuriaukion kaavan valmisteluun! Asukkaille ja muille kiinnostuneille suunnattu tilaisuus järjestetään kaavakävelynä sekä info- ja keskustelutilaisuutena 14.6. klo 17–19.

Kokoonnumme Espoon kulttuurikeskuksen pääsisäänkäynnin eteen, Kulttuuriaukio 2, klo 17.00. Tilaisuus jatkuu keskustelu- ja infotilaisuudella kulttuurikeskuksen 2. kerroksen lämpiössä klo 18.

Päivitämme Tapiolan Kulttuuriaukion asemakaavaa. Kulttuuriaukion ympäristöä kehitetään monimuotoiseksi kulttuurin ja liike-elämän kokonaisuudeksi. Alueelle suunnitellaan myös asumista.

Kaavakävelyllä sekä info- ja keskustelutilaisuudessa tapaat Kulttuuriaukion kaavan suunnittelijoita, kaupunkitapahtumista ja kulttuuriTapiolasta vastaavan, kaupungin tilapalvelujen edustajan, Tapiolan projektinjohtajan ja kiinteistökehittäjä HGR Property Partnerin edustajan.

Ei ennakkoilmoittautumista, nähdään Kulttuuriaukiolla!


Mistä on kyse?

Espoon kaupunki päivittää Kulttuuriaukion asemakaavaa. Kulttuuriaukion ympäristöä kehitetään monimuotoiseksi kulttuurin ja liike-elämän kokonaisuudeksi. Alueelle suunnitellaan myös asumista. Tapiolan Kulttuurikeskusta laajennetaan uudella esityssalilla. Myös kulttuurikeskuksen rakennushistorialliset arvot turvataan.

Kaupinkalliontien varteen suunnitellaan uutta liike- ja toimistorakentamista sekä asuinrakentamista täydentämään nykyistä kokonaisuutta. Kulttuuriaukion eteläreunaan suunnitellaan uusia liike- ja toimitiloja. Keskustornin ja Tapiontorin liikekeskuksen rakennushistorialliset arvot turvataan kaavamuutoksessa. Huoltojärjestelyjä suunnitellaan palvelemaan paremmin ympäristön kehittämistä.


Osallistumis- ja arviointisuunnitelma ja kaavan valmisteluaineisto nähtävillä 30.5.–28.6.2022 Espoon kaupungin verkkosivustolla. Pääset sivustolle tämän sivun yläosassa olevasta espoo.fi -linkistä tai kopioimalla bit.ly/kulttuuri1406 selaimeen.

Lisätiedot kaavakävelystä sekä info- ja keskustelutilaisuudesta:
Mervi Romppanen, 050 5246026, mervi.romppanen@espoo.fi

Tapahtuma somessa

  • Tapiola
  • osallistuminen
  • liikenne
  • ympäristö
  • kaupunkisuunnittelu