Bad Sauna + Itä-Hollola Installaatio

Yhtyeet kuvassa

Aika

23.6.2022 klo 15.00–17.00

Paikka

Espoon kulttuurikeskus

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Elinvoima

Hinta

Vapaa pääsy

Keikka järjestetään Espoon kulttuurikeskuksen ulkoilmanäyttämö Amfilla. Ikärajaton ja ilmainen.

Bad Sauna
Kovalla rytinällä yhdeksi Suomen lupaavimmista uusista rockyhtyeistä noussut Bad Sauna julkaisee debyyttialbuminsa “Olen rikas sillä minulla on teidät” joulukuun 4. päivä digitaalisesti ja rajoitettuna vinyylipainoksena, Albumi on Aleksi Pahkalan uuden All That Plazz -levy-yhtiön ensimmäinen albumijulkaisu.
Lokakuussa julkaistu Haluun pois nosti Bad Saunan mm. YleX:n Nosteessa-artistiksi ja korkealle Spotifyn isoilla New Music Friday- ja Suomirock tänään -soittolistoilla. Bändin singlet ovat soineet YleX:n lisäksi mm. Radio Suomessa, Radio Helsingissä ja Sveriges Radio Finskassa.
Virkistävän tuoreen indierock-yhtyeen musiikissa yhdistyy perisuomalainen melankolisuus, amerikkalaisen vaihtoehtorockin energisyys, rempseän punkahtava “tee se itse” -asenne, ajoittainen ihana “hällä väliä” -meininki ja tietoisuus ympärillä olevasta maailmasta.
Musiikillisesti bändi on kuin sekoitus Queens of The Stone Agea, alkuajan Apulantaa, The Hivesin hittikautta, 2000-luvun suomipunkkia ja Kings of Leonin riffittelyä.

https://www.facebook.com/badsaunas
https://www.instagram.com/thebadsaunas/
https://youtu.be/1dqxyAWC0mc

Itä-Hollola Installaatio

Kesto: noin 2 h

Tapahtuma somessa

  • Tapiola
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat