Meidän Espoo: Mikä tekee Tapiolasta Tapiolan 20X0-luvulla?

Kuvassa Meidän Espoo 20Xo -logo sekä maisemakuva Tapiolasta. Lisäksi teksti, jossa lukee "Mikä tekee Tapiolasta Tapiolan 20X0-luvulla".

Aika

25.8.2022 klo 14.30–16.30

Paikka

Etelä-Tapiolan lukio

Ahertajantie 5, 02100 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Espoon kaupunkisuunnittelu ja Kaupunkitapahtumat Espoo

Hinta

Vapaa pääsy

Mikä tekee Tapiolasta Tapiolan myös tulevaisuudessa? Kenelle uutta Tapiolaa tehdään ja koska se on valmis? Näihin kysymyksiin sukelletaan keskustelua ja kulttuuria yhdistävässä tapahtumassa 25.8. Tervetuloa mukaan!

Suosittua Meidän Espoo 20X0 -tapahtumasarjaa jatkava tilaisuus järjestetään 25.8. klo 17.30–19.30 Etelä-Tapiolan lukion auditoriossa, osoitteessa Ahertajantie 5.

Inspiroivan avauspuheenvuoro sekä tiivistunnelmaiset pikapaneelit pureutuvat tulevaisuuden Tapiolaan kaupunkikuvan, kulttuurin ja muutoksen näkökulmista. Keskustelijoina mm. kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, ETLAn toimitusjohtaja Aki Kangasharju, Espoon modernin taiteen museo EMMAn johtaja Pilvi Kalhama ja Tapiolan aluearkkitehti Sampo Sikiö.

Ohjelmaa voi seurata myös etänä striimin välityksellä. Paikan päällä osallistuville tarjolla kulttuuriohjelmaa ja mahdollisuus kahvitteluun klo 17 alkaen. Kahvituksen järjestää Etelä-Tapiolan lukion Nepal-ryhmä, joka kerää varoja kummilapsilleen.

Illan aikana kuullaan myös lyhyitä musiikkiesityksiä sekä osallistutaan koko perheen voimin arkkitehtuurikoulu Arkin “Rakenna kaupunki legoista” -työpajaan.

Espoo juhlii! -viikolla järjestettävä tapahtuma juhlistaa Espoon 50-vuotista taivalta kaupunkina. Tapahtuman järjestävät yhdessä Espoon kaupunkisuunnittelu ja Kaupunkitapahtumat Espoo. Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille espoolaisille. Ei ennakkoilmoittautumista. Mahdollinen kahvittelu omakustanteinen.

Lisätiedot ja tarkempi ohjelma päivitetään tähän tapahtumailmoitukseen sekä Facebook-tapahtumaan.

Tervetuloa kurkistamaan kanssamme Tapiolan tulevaisuuteen!

  • Tapiola
  • osallistuminen
  • asuminen
  • kulttuuritapahtumat
  • rakentaminen
  • ympäristö
  • kaupunkisuunnittelu
  • päätöksenteko