Sopimusjuridiikka ja digitaaliset työkalut -webinaari

Kättely.

Aika

26.1.2022 klo 11.00–12.15

Paikka

Internet

Järjestäjä

YritysEspoo

Hinta

Vapaa pääsy

Tapahtuman nettisivut

yritysespoo.fi(ulkoinen linkki)

Kun yrityksesi lakiasiat ovat järjestyksessä, voit huoletta keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja liiketoimintasi arjen pyörittämiseen.

Maksuttomassa webinaarissa Agens Oy:n Seppo Parviainen perehdyttää osallistujille sopimusjuridiikan perusteita. Tunnin mittaisessa verkkokoulutuksessa saat tietoa mm. seuraavista asioista:
- Sopimukset yleisesti
- Mitä kaikkea sinun täytyy ottaa huomioon, kun laadit sopimusta asiakkaasi kanssa?
- Myyntisopimuksen tärkeimmät vaiheet ja aikajana
- Digitaalisen sopimustyökalun hyödyntäminen sopimuksia laatiessa

Webinaari järjestetään verkossa Microsoft Teams -alustalla keskiviikkona 26.1. klo 13:00 – 14:15. Varaa paikkasi ajoissa rekisteröitymislinkin kautta (tapahtuman nettisivut)

Agens Oy on sekä liikejuridiikan että liiketoiminnan kehittämisen kumppani. Agensilta löytyy myös kokemusta ja osaamista juridiikan lisäksi kaupallisen yritysjohtamisen, liikkeenjohdon ja konsultoinnin sekä hallitustoiminnan osalta.

MBA,OTK,MMK Seppo Parviainen on toiminut liikejuristina noin 15 vuotta ja isojen kaupallisten yritysten toimitusjohtaja- ja johtotehtävissä noin 20 vuotta. Hän on laatinut tuhansia sopimuksia miljardiyrityksistä pieniin alkaviin yrityksiin saakka. AgensOy on World Law Alliance yhteenliittymän Suomen jäsen: www.worldlawalliance.com

  • Online-tapahtuma
  • yrittäjyys
  • työ