Etäasukastilaisuus: Laajalahden keskuksen kerrostalot

Havainnekuvassa uusi keltavalkoinen kerrostalo vehreässä pihaympäristössä ja ihmisiä.

Aika

20.12.2021 klo 15.0017.00

Järjestäjä

Kaupunkiympäristö

Hinta

Vapaa pääsy

Tapahtuman nettisivut

espoo.fi(ulkoinen linkki)

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Laajalahden keskuksen kaavaehdotukseen! Alueen asukkaille ja muille kiinnostuneille suunnattu tilaisuus järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä 20.12.2021 klo 17–19.

Esittelemme kaavaehdotuksen sisältöä ja kokoamme yhteen asukkaiden näkemyksiä. Kerrostalokorttelin uusien rakennusten mahdollistamisen lisäksi kaavassa suojellaan 1940-luvulta peräisin olevat omakotitalot Jaakkimantiellä ja rivitalot Kirvuntiellä.

Uutta rakentamista koskevat suunnitelmat ovat muuttuneet jonkin verran aiemman asukaspalautteen pohjalta.

Paikalla ratkaisuista kertomassa ja kysymyksiin vastaamassa ovat ainakin vastuuvalmistelija Virpi Leminen sekä aluearkkitehti Sampo Sikiö. Espoon kaupunkisuunnittelulautakuntaa tilaisuudessa edustaa valtuutettu Pirjo Kemppi-Virtanen.

Pääset liittymään etätilaisuuteen kopioimalla tämän linkin selaimeesi: https://bit.ly/Laajalahti2012info

Ei ennakkoilmoittautumista, nähdään Teamsissa!

Huom! Osallistumiseen tarvitset toimivan verkkoyhteyden ja tietokoneen tai puhelimen, jossa on mikrofoni ja mielellään myös kamera. Halutessasi voit tulla jo 16.45 alkaen testaamaan mikrofonin toimivuutta.

Mistä on kyse?

Asemakaavan muutos mahdollistaa uusien kerrostalojen täydennysrakentamisen alueelle. Samalla suojellaan myös alueen 1940-luvulla rakennettuja omakotitaloja ja rivitaloja. Alue sijaitsee Laajalahdessa Turvesuontien pohjoispuolella.

Kaavaehdotus on nähtävillä 29.11.2021 - 13.1.2022 Espoon kaupungin verkkosivustolla. Löydät sen parhaiten kirjoittamalla sivun hakuun aluenumeron 120326 tai sanat ”Laajalahden täydennysrakentaminen”

Tapahtumailmoituksen kuva: Arkkitehtitoimisto Oy

  • Laajalahti
  • Online-tapahtuma
  • osallistuminen
  • asuminen
  • rakentaminen
  • ympäristö
  • kaupunkisuunnittelu