Etäasukastilaisuus: Ämmässuon tuulivoimala

Havainnekuvassa tuulivoimala läheltä pilvistä taivasta vasten.

Aika

1.12.2021 klo 15.0017.00

Järjestäjä

Espoon kaupunkisuunnittelu

Hinta

Vapaa pääsy

Tapahtuman nettisivut

espoo.fi(ulkoinen linkki)

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan kaavaehdotukseen Ämmässuon tuulivoimalasta! Alueen asukkaille ja muille kiinnostuneille suunnattu tilaisuus järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä 1.12.2021 klo 17–19.

Esittelemme ehdotusvaiheessa olevan kaavan sisältöä, perehdymme vaikutusten kokonaisarviointiin ja vastaamme parhaamme mukaan hankkeen asukkaissa nostattamiin huoliin. Kokoamme myös yhteen asukkaiden näkemyksiä ehdotuksesta.

Kaavan sisältöjä valottamassa ja kysymyksiin vastaamassa ovat ainakin vastuuvalmistelija Johanna Nuotio, aluearkkitehti Outi Reitmaa, kaavan hakijan eli HSY:n edustaja Kirsi Karhu sekä hankkeen kokonaisvaikutuksia selvittänyt Pirjo Pellikka Rambollilta. Espoon kaupunkisuunnittelulautakunnasta mukana on valtuutettu Tere Sammallahti.

Liity etätapahtumaan kopioimalla tämä linkki selaimeesi: https://bit.ly/Ämmässuo11221

Ei ennakkoilmoittautumista, nähdään Teamsissa!

Huom! Osallistumiseen tarvitset toimivan verkkoyhteyden ja tietokoneen tai puhelimen, jossa on mikrofoni ja mielellään myös kamera. Halutessasi voit tulla jo 16.45 alkaen testaamaan mikrofonin toimivuutta.


Mistä on kyse?

HSY on hakenut asemakaavan muutosta Ämmässuon alueelle. Muutoksen tavoitteena on mahdollistaa yhden tuulivoimalan sijoittaminen alueelle.

Hanke tukee HSY:n tavoitetta lisätä uusiutuvan energian tuotantoa omassa toiminnassa ja lisätä energiaomavaraisuutta.

Suunnittelussa on tutkittu hankkeen vaikutuksia muun muassa luontoon ja ympäristöön, maisemaan, meluun ja ihmisten elinoloihin. Edellinen asukastilaisuus, jossa asukkaat kommentoivat kaavan valmisteluaineistoa, on järjestetty keväällä 2021. Sen jälkeen on tehty yhteisvaikutusten arviointi, jonka keskeisiä tuloksia esitellään nyt yhdessä kaavaehdotuksen kanssa.

Ämmässuon tuulivoimalan kaavaehdotus on nähtävillä 29.11.–30.12. Espoon kaupungin verkkosivustolla. Löydät sen parhaiten kirjoittamalla sivun hakuun aluenumeron 640102 tai sanat ”ämmässuon tuulivoimala”

Tapahtuma somessa

  • Ämmässuo
  • Online-tapahtuma
  • osallistuminen
  • rakentaminen
  • ympäristö
  • kaupunkisuunnittelu