ALOITA TÄÄLTÄ! -tukea ja vinkkejä nuorille työnhakijoille Ison Omenan palvelutorilla

Haluatko töihin? Jos et tiedä mistä aloittaa, ALOITA TÄÄLTÄ! -popuptapahtumat.

Aika

2.12.2021 klo 10.0015.00

Paikka

Ison Omenan palvelutori

Suomenlahdentie 1, 02230 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Ohjaamotalo

Hinta

Vapaa pääsy

Tapahtuman nettisivut

twitch.tv(ulkoinen linkki)

Kokoamme tietoa, tukea ja ammattilaisia vastavalmistuneiden ja nuorten työnhakijoiden tueksi Ison Omenan palvelutorille. Tapahtumat ovat ilmaisia. Osaan tapahtumista varataan aika tai ilmoittaudutaan ennakkoon. Tervetuloa hakemaan parhaat vinkit oman työnhakusi tueksi!

Aika: torstaisin 11.11., 18.11., 25.11., 2.12.
Paikka: Ison Omenan palvelutori, 3. kerros
Kenelle: alle 30-vuotiaille espoolaisille


** TORSTAINA 2.12. OSAAMINEN NÄKYVIIN TYÖNHAUSSA **

* Klo 12-16: Taitava työnhakija -henkilökohtainen ohjaus

Millaiseen työhön minun osaaminen sopii? Miten kerron itsestäni CV:ssä, työhakemuksessa ja haastattelussa? Varaa ohjausaika (kesto 1 tunti), saat konkreettista apua juuri sinun tilanteeseen. Voimme esimerkiksi työstää CV:tä tai työhakemusta, etsiä työpaikkoja tai valmistautua työhaastatteluun. Paikka: Ohjaamotalon piste Ison Omenan palvelutorilla. Varaa oma tunnin aikasi soittamalla Ohjaamotalon Starttipisteelle p. 040 126 7513.

* Klo 13-14: Työnantajan vinkit nuorelle työnhakijalle

Mitä työnantaja odottaa? Millaisiin asioihin rekrytoidessa kiinnitetään huomiota erityisesti nuorten ja vielä kokemattomien työnhakijoiden kohdalla? Miten oman osaamisen saa näkyviin muuten kuin CV:n riveillä. Sakari Pietilä kiinteistöpalveluyritys Kotikadusta avaa työnantajan näkökulmasta, mitä kannattaa huomioida ensimmäisiä työpaikkoja hakiessa ja nuorena työelämässä. Voit tulla paikan päälle ilman ennakkoilmoittautumista. Paikka: Puheenvuoroa voit seurata striiminä osoitteessa: (LINKKI TAPAHTUMAN NETTISIVU -KOHDASSA.^^)

* Klo 15-17: Osaaminen näkyviin -ryhmäkeskustelu

Tule juttelemaan osaamisen huomaamisesta pienellä porukalla. Saat oivalluksia omista taidoista, kyvyistä ja vahvuuksista - ja sinun on helpompi sanoittaa niitä työnhaussa. Halutessasi voit jutella ryhmäkeskustelun jälkeen uraohjaajan kanssa omasta työnhaustasi. Paikka: ryhmätila Aalto. Jes mukana! Ilmoittaudu täyttämällä ilmoittautumislomake. Huom. jos opiskelet tai olet valmistunut korkeakoulusta, suosittelemme ensisijaisesti ilmoittautumaan 18.11. pidettävään ryhmäkeskusteluun. ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

ALOITA TÄÄLTÄ! -tapahtumat järjestää Ohjaamotalo.

Tapahtuma somessa

  • Matinkylä
  • työ