ALOITA TÄÄLTÄ! -tukea ja vinkkejä nuorille työnhakijoille Ison Omenan palvelutorilla

Haluatko töihin? Jos et tiedä mistä aloittaa, ALOITA TÄÄLTÄ! -popuptapahtumat.

Aika

25.11.2021 klo 10.0014.00

Paikka

Ison Omenan palvelutori

Suomenlahdentie 1, 02230 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Ohjaamotalo

Hinta

Vapaa pääsy

Tapahtuman nettisivut

twitch.tv(ulkoinen linkki)

Kokoamme tietoa, tukea ja ammattilaisia vastavalmistuneiden ja nuorten työnhakijoiden tueksi Ison Omenan palvelutorille. Tapahtumat ovat ilmaisia. Osaan tapahtumista varataan aika tai ilmoittaudutaan ennakkoon. Tervetuloa hakemaan parhaat vinkit oman työnhakusi tueksi!

Aika: torstaisin 11.11., 18.11., 25.11., 2.12.
Paikka: Ison Omenan palvelutori, 3. kerros
Kenelle: alle 30-vuotiaille espoolaisille


** TORSTAINA 25.11. TYÖNHAUN TAIDOT **

* Klo 12-16: Taitava työnhakija -henkilökohtainen ohjaus

Millaiseen työhön minun osaaminen sopii? Miten kerron itsestäni CV:ssä, työhakemuksessa ja haastattelussa? Varaa ohjausaika (kesto 1 tunti), saat konkreettista apua juuri sinun tilanteeseen. Voimme esimerkiksi työstää CV:tä tai työhakemusta, etsiä työpaikkoja tai valmistautua työhaastatteluun. Paikka: Ohjaamotalon piste Ison Omenan palvelutorilla. Varaa oma tunnin aikasi soittamalla Ohjaamotalon Starttipisteelle p. 040 126 7513.

* Klo 12-14: CV-valokuvaus

Toimiva valokuva on tärkeä osa CV:tä. Tule ilmaiseen CV-kuvaukseen. Sinun ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta varaudu myös odottamaan hetki omaa vuoroasi. Paikka: Päivittyy lähemmin.

* Klo 14-14:30: Miten tehdä toimiva CV ja työhakemus

Kuulet vinkit toimivan CV:n tekemiseen. Miten rakentaa CV, jos työkokemusta ei ole vielä kertynyt? Miten työpaikkailmoituksen tekstiä tulisi tulkita hakemusta tehdessä? Voit tulla paikan päälle ilman ennakkoilmoittautumista (paikka: Ison Omenan palvelutori, ryhmätila Aalto) tai seurata puheenvuoroa striiminä: LINKKI TAPAHTUMAN NETTISIVU -KOHDASSA.^^

* Klo 14:30-16: Harjoittele työhaastattelua

Tervetuloa treenaamaan työhaastattelua ohjaajan kanssa! Kahdenkeskisen haastatteluharjoituksen päätteeksi saat ”haastattelijalta” konkreettisia vinkkejä onnistuneeseen työhaastatteluun. Sinun ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta varaudu myös odottamaan hetki omaa vuoroasi. Paikka: Ison Omenan palvelutori, kokoustila Kari.

ALOITA TÄÄLTÄ! -tapahtumat järjestää Ohjaamotalo.

Tapahtuma somessa

  • Matinkylä
  • työ