Emma Salokoski Voices

Kuvassa kuoro Emma Salokoski Voices ja sen jäsenet

Aika

12.11.2021 klo 17.00

Paikka

Kannusali

Kannusillankatu 4, 02770 Espoon kaupunki

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Kannusali

Hinta

22€ + toimitusmaksu (alk. 1€)
24€
Osta lippu(ulkoinen linkki)

Emma Salokoski Voices on lauluyhtye, kuoro ja kollektiivi, joka tekee musiikkia ennakkoluulottomasti ja genrerajoja rikkoen. Kuoro on luonut modernia kabareeta Sara Mellerin ja Marcus Grothin ohjauksessa, tehnyt soundpainting –improvisaatiota, tutkinut kuorolaulun ja musiikkiteknologian yhdistämistä ja esiintynyt eri tilaisuuksissa aina Flow Festivalin päälavalta mielenterveyskuntoutujien taidenäyttelyyn. Keskiössä on aina kunnianhimoisen rytmimusiikin toteuttaminen omaleimaisella tavalla. Konserteissa ja produktioissa ryhmä rakentaa yhteyksiä eri taiteenlajien välille ja pyrkii löytämään aina uusia itseilmaisun muotoja. Aitous, läsnäolo, monipuolisuus ja uteliaisuus ovat kuoron vahvuuksia.

Emma Salokoski Voicesin juuret juontavat vuoden 2010 Kuorosota-ohjelmaan ja Emma Salokosken luotsaaman Helsingin joukkueeseen. Pieni a cappella –naislauluyhtye on sittemmin kasvanut suuremmaksi kollektiiviksi, mutta edelleen porukan liimana toimivat yhteishenki, vertaistuki ja ystävyys – mikä myös näkyy ja kuuluu.

Kannusalin syyskonsertissa kuullaan ja nähdään Martina Roosin ohjaama uusi konserttikokonaisuus. Kolmikielinen ohjelma koostuu sekä vanhoista suosikkikappaleista että uusien sävellysten kantaesityksistä.

Tapahtuma somessa

  • Kaupunginkallio
  • Espoon keskus
  • Muurala
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat