Ulkosalla-luontopolulle syyslomalla

Piirroskuvassa esitellään Ulkosalla -tapahtuman kuusi huoneetta: olohuone, kuntosali, ateljee, laboratorio, eväspaikka ja temmellyspaikka.

Aika

10.10.2021 klo 08.00

Paikka

Villa Elfvikin luontotalo

Elfvikintie 4, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Kaupunkiympäristö

Hinta

Vapaapääsy

Tapahtuman nettisivut

espoo.fi(ulkoinen linkki)

Lisätiedot

Oletko kuunnellut luontoliveä metsäolohuoneessasi tai treenannut luontokuntosalilla? Ulkosalla-polulla pääset nauttimaan lähiluonnon tarjoamista ”huoneista” rentoutumiseen, kuntoiluun, luovuuteen ja leikkiin.

Ulkosalla-luontopolku sopii kaikenikäisille perheen pienemmistä isovanhempiin. Kutsu myös naapurit ja ystäväperheet mukaan.

Ulkosalla -polun tehtävät on kolmella kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Ulkosalla-polkun voi kiertää omatoimisesti Villa Elfvikin lähiluonnossa 24.10.2021 eli syysloman loppuun asti. Polku alkaa luontotalon pihasta ja se on merkitty sinisin nauhoin.


Luonnossa liikkumisen niin fyysiset kuin psyykkiset hyvinvointivaikutukset tiedetään hyvin. Viettämällä aikaa luonnossa vahvistamme omaa hyvinvointiamme ja saamme meille tärkeitä luontokosketuksia. Monimuotoisilla lähiviheralueilla on tärkeä merkitys paitsi luonnon hyvinvoinnille myös asuinalueiden viihtyisyydelle.

Ulkosalla-tapahtumamalli on syntynyt Allergia-, iho- ja astmaliiton, Folkhälsan Förbundetin ja Suomen Ladun yhteistyönä osana vuoden 2020 SitraLab-koulutusohjelmaa. Voit tutustua materiaaleihin osoitteessa www.suomenlatu.fi/ulkosalla.

Syyslomaviikon jälkeen voit lainata valmiiksi laminoidut tehtäväkortit Villa Elfvikistä ja järjestää oman Ulkosalla -tapahtuman lähiluonnossasi.

  • Laajalahti
  • Leppävaara
  • hyvinvointi
  • ulkoilu
  • ympäristö
  • liikunta