Torronsuo – taianomaista valoa ja huumaavaa tuoksua

Pitkospuut Torronsuon maisemassa, jossa aurinko kuultaa usvan läpi.

Aika

6.10.2021 klo 06.0025.11.2021 klo 13.00

Paikka

Villa Elfvikin luontotalo

Elfvikintie 4, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Avoinna ma-pe klo 9–15. Sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 10–16, jolloin palvelee myös Café Elfvik.

Järjestäjä

Villa Elfvikin luontotalo

Hinta

Vapaa pääsy

Tapahtuman nettisivut

espoo.fi(ulkoinen linkki)

Liisa Karikuusen ja Teuvo Rämäsen valokuvanäyttelyssä pääset nauttimaan karun eteläsuomalaisen suoluonnon maagisesta tunnelmasta. Näyttely on esillä Villa Elfvikin luontotalossa 6.10.–25.11.2021.

Liisa Karikuusi ja Teuvo Rämänen ovat espoolainen aviopari, joiden intohimona on suomalainen luonto, luonnossa liikkuminen ja sen valokuvaaminen. Torronsuon kansallispuisto on muodostunut pariskunnalle hyvin rakkaaksi kuvauskohteeksi, sillä kesämökin läheinen sijainti antaa mahdollisuuden vierailla suolla useasti.

”Joka kerta suolla käydessä se näyttäytyy hieman erilaisena. Tietenkin vuodenajat vaihtavat tunnelmaa, samoin päivänkierron eri vaiheet. Maagista ilmapiiriä luovat myös aina yhtä yllätyksellisinä ilmestyvät sumut ja suosta nouseva usva,” kertoo Teuvo Rämänen.

Teuvo aloitti kuvausharrastuksensa jo nuoruudessa. Nykyisin hän kuvaa ennen kaikkea luontoa monipuolisesti ja hänen ominta kuvaustyyliään on maisemakuvaus.

”Kuvatessa suhde Torronsuohon on syventynyt kunnioittavaksi ihailuksi. Suolla saa joka kerta kokonaisvaltaisen aistielämyksen. Suo kertoo siellä kävijälle ikiaikaisia tarinoitaan”, kuvailee Liisa Karikuusi.

Liisalle kameralla ”maalaaminen”, monivalotus ja makrokuvaus ovat läheisiä tyylilajeja. Pitkän työuransa Liisa on tehnyt klassisien musiikin parissa.

  • Laajalahti
  • Leppävaara
  • näyttelyt
  • ympäristö