Pepe Willberg & Jukka Eskola Statement: Niin vähän on aikaa – en soisi sen päättyvän SIIRTYY 15.5.2022

Kuvassa artistit Pepe Willberg & Jukka Eskola

Aika

16.1.2022 klo 16.0018.00

Paikka

Espoon kulttuurikeskus

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Elinvoima

Hinta

  • Liput 32 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

Osta lippu(ulkoinen linkki)

SIIRTYY 15.5.2022

Konsertti on koronatilanteen vuoksi siirtynyt uuteen ajankohtaan. Uusi tapahtumapäivä on su 15.5.2022. Ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan tai lippurahojen palautusta voi hakea 14.1.2022 mennessä linkistä https://web.lippu.fi/palautus
***

Koronapassi on käytössä Espoon kulttuurikeskuksessa tapahtumien yhteydessä. Koronapassi ja henkilöllisyys tarkastetaan kaikilta yli 16-vuotiailta. Tässä yhteydessä ei kerätä henkilötietoja. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin.

Tapiolasalin esityksiin koronapassi tarkistetaan 2. kerroksen yleisölämpiöön tultaessa.

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka voi ladata Omakanta-palvelusta osoitteesta kanta.fi pdf-tiedostona tai tulostaa paperille. Otathan tullessasi passin jo valmiiksi esille, jotta palvelu sujuu joustavasti.

Su 16.1. klo 18
Pepe Willberg & Jukka Eskola Statement: Niin vähän on aikaa – en soisi sen päättyvän

Koko kansan rakastama suosikkilaulaja Pepe Willberg sekä trumpetisti Jukka Eskolan kokoaman Statement-huippuyhtye tarjoilevat tammikuisena sunnuntai-iltana varsinaisen nostalgiakokemuksen, kun he tulkitsevat Henrik Otto Donnerin (1939–2013) sävellyksiä 1960-70-lukujen suosituimpien suomalaisten runoilijoiden teksteihin. Konsertissa kuullaan kooste kahdelta 1970-luvun klassikkoalbumilta: The Otto Donner Treatment –yhtyeen ”En soisi sen päättyvän” ja Pepe & Paradise -yhtyeen ”Niin vähän on aikaa”. Konsertti juhlistaa samalla myös vuonna 2022 vietettävää Pepe Willbergin 60-vuotistaiteilijajuhlavuotta.

Pepe Willberg (laulu), Jukka Eskola (trumpetti, taustalaulu), Pope Puolitaival (saksofonit, huilut, taustalaulu), Aleksi Ahoniemi (saksofonit, huilut, taustalaulu, kitara), Mikael Myrskog (piano ja koskettimet), Eero Seppä (basso), Jaska Lukkarinen (rummut)


Kesto 2 h, sis. väliajan
Liput 32 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

Tapahtuma somessa

  • Tapiola
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat