HoReCa-alan messut

Ruoka-annos lautasella.

Aika

27.10.2021 klo 10.00

Järjestäjä

Elinvoima

Hinta

Vapaapääsy

Lisätiedot

Uudenmaan TE-toimisto järjestää lokakuun viimeisellä viikolla virtuaaliset ja interaktiiviset HoReCa-alan messut, joissa on mahdollisuus tavata sekä alan konkareita että HoReCa-alalle siirtymisestä kiinnostuneita työnhakijoita. Messuille on luvassa mm. rekrytointitapahtuma, paneelikeskustelu, uratarinoita, työnhakusparrausta sekä tietoiskuja TE-toimiston palveluista yrityksille ja työnhakijoille.

Messuosasto omassa kännykässä
Messujen rekrytointitapahtuma on keskiviikkona 27.10.2021 klo 13-16. Tapahtumaa varten räätälöidyllä virtuaalialustalla voit keskustella työnhakijoiden kanssa sekä esitellä heille yrityksesi toimintaa ja työtehtäviä. Samalla alustalla voit pitää kahdenkeskisiä työhaastatteluja, laittaa messuosastolle esittelyvideoita sekä muuta lisätietoa. Hakijoita voi houkutella omalle messuosastolle esimerkiksi arvonnan avulla.

HoReCa-alalle näkyvyyttä tapahtumaviikolla
HoReCa-alan messut ovat osa Uudenmaan TE-toimiston järjestämää tapahtumaviikkoa, jonka tarkoitus on nostaa HoReCa-alaa esiin monesta eri näkökulmasta. Viikolla 43 on HoReCa-alan messujen lisäksi tarjolla mm. osallistavaa viihdettä sekä kansainvälisen rekrytoinnin tilaisuus. Kohdennetulla markkinoinnilla varmistetaan, että yritykset ja tekijät löytävät toisensa HoReCa-viikon aikana.

Tule mukaan, tapahtuma on kaikille ilmainen!
Ilmoita osallistumisesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 26.9.2021. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu näytteilleasettajaksi täällä mahdollisimman pian. Tapahtuma on ilmainen sekä näytteilleasettajille että osallistujille.

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/a5fa5b44-37ec-4e85-b5e9-57167e9d8120?displayId=Fin2335265

HoReCa-messujen rekrytointitapahtuma on avoinna 27.10. klo 13:00-16:00. Itse messut avataan noin klo 10.

Messuosastolle tuleva materiaali (esim. valmiit esittelytekstit, valokuvat, videot, logot) toimitetaan Uudenmaan TE-toimiston yhteyshenkilölle viimeistään 3.10.2021.

Kysymyksiin ja tietopyyntöihin vastaa mielellään rekrytointitapahtumasta vastaava:
Aliisa Hautala, aliisa.hautala@te-toimisto.fi, 0295 040 317

  • Online-tapahtuma
  • yrittäjyys
  • työ