Talent Boost Summit

Aika

28.10.2021 klo 05.45

Paikka

Järjestäjä

Espoon kaupunki

Hinta

Vapaapääsy

Lisätiedot

Online, tapahtuman päälava Dipolissa (Otaniemi, Espoo)

Kansainvälisen osaamisen siivin uuteen nousuun

Talent Boost Summit on vuosittainen tapahtuma ja suunnattu kaikille, joiden tavoitteena on rakentaa Suomesta houkutteleva paikka asua, opiskella ja tehdä työtä.

Kansainvälisten osaajien merkitystä Suomen taloudelle, talouskasvulle ja kilpailukyvylle pandemian jälkimainingeissa avaa muun muassa ETLAn toimitusjohtaja Aki Kangasharju.

Ohjelmassa esitellään konkreettisia esimerkkejä keinoista, joilla Suomeen ulkomailta opiskelu-, työ- tai perhesyistä jo muuttaneet henkilöt voivat löytää paikkansa suomalaisessa työelämässä ja osallistua yritystemme kilpailukyvyn vahvistamiseen. Lisäksi osana Talent Boost Summitin ohjelmaa toteutetaan myös kaksipäiväinen virtuaalinen rekrytointitapahtuma, joka tarjoaa yrityksille tehokkaan tavan tavoittaa kansainvälisiä osaajia myös ulkomailla.

Tapahtumaan voi osallistua virtuaalisesti ja koronatilanteen salliessa myös Talent Hubien järjestämissä fyysisissä tapahtumissa eri puolilla Suomea. Tapahtuman päälava sijaitsee Dipolissa, Espoossa.

Talent Boost Summit järjestetään Työ- ja elinkeinoministeriön, Opetus- ja kulttuuriministeriön, Business Finlandin, Varsinais-Suomen ELY-keskuksen koordinoiman Kokka kohti Suomea -hankkeen sekä Uudenmaan TE-toimiston yhteistyönä. Tämän vuoden tapahtuma on neljäs laatuaan ja tällä kertaa koordinaatiovastuuta kantaa Espoon kaupunki.

Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Lisätietoja:

Melissa Arni-Hardén, melissa.arni-harden@espoo.fi(ulkoinen linkki), puh. 040 508 2234

  • Otaniemi
  • yrittäjät
  • yrittäjyys
  • työ
  • yritykset
  • rekrytointi
  • työllisyys