Jazztasting – UMO Helsinki Jazz Orchestra feat. Emma Salokoski

Aika

23.9.2021 klo 10.00

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Espoon kaupunki

Tapahtuman nettisivut

sellosali.fi(ulkoinen linkki)

Lisätiedot

Sellosali

To 23.9.2021 klo 13
KULPS 7-.9-luokkalaiset

UMO Helsinki Jazz Orchestran Jazztastingissä makustellaan sinisiä säveliä, ällömakeaa groovea ja karvaita klassikoita! Jazzpoliisiin et näissä pippaloissa törmää, joten kaikki voivat maistella jatsia omalla tavalla, enemmän tai vähemmän asiantuntevasti.

100-prosenttisesti musiikillinen tasting aloitetaan kevyistä sävyistä siirtyen tahdikkaasti kohti voimakkaampia makuja. Höristä korvia näytteiden välissä aistien neutralisoimiseksi ja nauti jatsia vain kohtuudella.

Orkesteria tastingissä luotsaa kapellimestari Ville Vannemaa ja juontajana toimii Emma Salokoski, joka luonnollisesti tulee säväyttämään myös laululahjallaan! Tasting-menun kantavana teemana on big band -musiikin sovitukselliset keinot, jota lähestytään mm. Duke Ellingtonin, Count Basien ja Thad Jonesin biisien kautta. Tastingissä tulevat tutuiksi musiikin moninaiset termit ja käsitteet kuten improvisointi, teemat ja dynamiikka.

Konserttiin voi orientoitua lukemalla UMO Helsingin sarjakuvan sähköisen version(ulkoinen linkki). Sarjakuva johdattaa hauskalla tavalla UMO Helsinki Jazz Orchestran, jazzin ja big band -musiikin maailmaan ja sen avulla voi syventää konserttikokemustaan.

Konsertti juonnetaan ruotsiksi ja suomeksi.

Kesto 1 h
Kieli: suomi ja ruotsi

Liput 7 €, oppilasryhmien ohjaajat maksutta.
Varaukset sellosali@espoo.fi tai puh. 050 494 6833 arkisin 2.8.2021 alkaen.
Maksuton espoolaisille 7.-9.-luokkien KULPS-ryhmille

  • Leppävaara
  • konsertit
  • koululaiset
  • opiskelijat
  • musiikki
  • kulttuuri
  • lapset (ikäryhmät)