Karamzinin kahvihetki: Joel Haahtelan kirjailijahaastattelu

Aika

16.9.2021 klo 15.00

Paikka

Lasten kulttuurikeskus Aurora

Järvenperäntie 1-3, 02940 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Espoon kaupunki

Lisätiedot

Lasten kulttuurikeskus Aurora, Meijeri

Kiehtovasti ja älykkäästi kirjoittava Joel Haahtela etsii kirjoissaan kauneutta, yhteyttä ja harmoniaa - ihmisenä olemisen kipeyden tuntien.

Haahtela on toiminut kirjailijana vuodesta 1999 lähtien ja julkaissut 12 teosta, joista kaksi on ollut Finlandia-ehdokkaana. Hänen kaksi viimeistä teostaan, Adèlen kysymys (2019) ja Hengittämisen taito (2020), sukeltavat etsintämatkalle historiaan ja luostarien elämään.

Johtava kirjastopedagogi Taru Björkman Tapiolan kirjastosta haastattelee Haahtelaa keskustellen hänen kanssaan sekä kirjailijan työstä että tuoreimmista teoksista. Tapahtumassa mukana pieni pop-up kirjasto, josta voi lainata kirjoja pääkaupunkiseudun kirjastokortilla. Tarjolla kahvia.

Toinen Joel Haahtelan kirjailijahaastattelu jo iltapäivällä 16.9. klo 14(ulkoinen linkki).

Kuva Otava / Dorit Salutskij

Karamzinin kahvihetket

Karamzinin kahvihetket on kahvintuoksuinen tapahtumasarja aikuiseen makuun. Lasten kulttuurikeskus Aurora tarjoaa kauniin ympäristönsä eri ikäisten taide-elämyksille.

Huomioita

Tapahtuma pidetään Lasten kulttuurikeskus Auroran Meijerissä, joka on Auroran korttelin rakennuksista Järvenperäntien puoleisin.

Auroran piha on autoton. Parkkipaikkamme sijaitsee Träskändan puistotien toisella puolella osoitteessa Träskändanristi 4.

Suosittelemme tulostamaan verkkoliput etukäteen paperille. Puhelinten verkkoyhteyksiin voi tulla konserttipaikalla häiriöitä.

  • Järvenperä
  • ikääntyneet
  • kirjallisuus
  • kirjastopalvelut