Silkkiniityn päiväkoti

Päiväkodissamme on kuusi ryhmää. Olemme avoinna ma-pe klo 6.30 - 17.00. Päiväkodissamme järjestetään pidennettyä varhaiskasvatusta klo 22.00 asti. Huoltajien tulee tällöin liittää varhaiskasvatushakemukseen dokumentit, joista ilmenee molempien huoltajien työstä tai opiskelusta johtuva pidennetyn varhaiskasvatuksen tarve. Silkkiniityn päiväkodissa toimii ruotsinkielinen kielikylpyryhmä osana toimintaamme.

Kuva: Espoon kaupunki

Meidän päiväkoti

Silkkiniityn päiväkoti sijaitsee Tapiolassa keskeisellä paikalla puistomaisen ulkoilualueen laidalla. Keskeinen sijaintimme tarjoaa kaikille ikäryhmille mahdollisuuden tutustua ja vierailla erilaisissa kulttuuripalveluja tarjoavissa kohteissa, retkeillä lähiluonnossa ja harrastaa erilaisia liikuntamuotoja. Yksikkömme on hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella.

Kehitämme aktiivisesti oppimisympäristöämme varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa olevien lasten mielenkiinnon kohteiden ja opetuksen tavoitteiden mukaisesti.

Tuemme pitkäkestoista leikkiä erilaisin joustavin tilaratkaisuin. Käytössämme on monia pienempiä tiloja, joihin leikin voi jättää ja jatkaa myöhemmin. Päiväkotimme sali, parvi ja pikku ateljee ovat myös lapsiryhmien käytössä päivittäin liikunnallisten leikkien, rakentelun, musiikin ja askartelun mahdollistavina tiloina.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma