Opi museossa

Pentalassa järjestetään tilauksesta koululaisryhmille retkipäiviä ja opastettuja kierroksia, joilla tutustutaan oppaan johdolla muun muassa saariston vuodenkiertoon ja kalastajaelämään.

Koulujen ja päiväkotiryhmien vierailut Saaristomuseo Pentalassa

Tervetuloa tutustumaan ihmisen ja luonnon yhteiseloon meren ehdoilla. Saaristomuseo Pentalaan pääsee tutustumaan saariston reittiveneillä niiden oman aikataulun mukaisesti 4.6.–31.8.2023. Alla olevasta linkistä löydät tarkemmat tiedot koululaisille ja varhaiskasvatusryhmille tarjolla olevista opastuksista ja niiden aikatauluista. Muistathan aina ilmoittaa ryhmän museovierailusta etukäteen!

Saaristomuseossa järjestetään Kulps-kulttuuripolkuun kuuluvia retkipäiviä espoolaisille 5.–6. -luokkalaisille myös reittivenekauden ulkopuolella 23.–31.5. ja 1.–8.9.2023 tiistaista perjantaihin (poikkeuksena ma 4.9, jolloin myös järjstetään Kulps -käyntejä). Yhteensä varattavana on 12 päivää eli mukaan mahtuu 24 luokkaa. Tutustu Saaristomuseon Kulpsiin ja sen varaamiseen sekä opastuksiin alla olevista linkeistä. 

Ryhmävarauksia Saaristomuseo Pentalaan otetaan vastaan ke 1.3.2023 klo 9 alkaen puhelimitse, p. 043 8252 641. Puhelimeen vastataan maalis-toukokuussa ti–to klo 9–15. Saaristomuseoon saa yhteyden myös sähköpostitse saaristomuseo@espoo.fi. Varaukset toivomme puhelimitse, sähköpostin vastausaika 1–3 päivää. Varaukset tehdään puheluiden saapumisjärjestyksessä.

KULPS-retkipäivät espoolaisille kouluryhmille

Opastukset varhaiskasvatus- ja koululaisryhmille

Kysymyksiä? Ota yhteyttä Pentalaan.