Opi museossa

Pentalassa järjestetään tilauksesta koululaisryhmille retkipäiviä ja opastettuja kierroksia, joilla tutustutaan oppaan johdolla muun muassa saariston vuodenkiertoon ja kalastajaelämään.

Koulujen ja päiväkotiryhmien vierailut Saaristomuseo Pentalassa

Tervetuloa tutustumaan ihmisen ja luonnon yhteiseloon meren ehdoilla! Saaristomuseo Pentalaan pääsee tutustumaan saariston reittiveneillä niiden oman aikataulun mukaisesti 4.6.–31.8.2022. Alla olevasta linkistä löydät tarkemmat tiedot koululaisille ja varhaiskasvatusryhmille tarjolla olevista opastuksista ja niiden aikatauluista. Muistathan aina ilmoittaa ryhmän museovierailusta etukäteen!

Saaristomuseossa järjestetään KULPS-kulttuuripolkuun kuuluvia retkipäiviä espoolaisille 4.–6. -luokkalaisille myös reittivenekauden ulkopuolella 17.–31.5. ja 1.–9.9. 2022 tiistaista perjantaihin. Tutustu Saaristomuseon KULPS!iin ja sen varaamiseen sekä opastuksiin alla olevista linkeistä. 

KAIKKI KEVÄÄN JA SYKSYN 2022 KULPS -RETKIPÄIVÄT 4-6-LUOKKALAISILLE ON NYT VARATTU. 

Ryhmävarauksia Saaristomuseo Pentalaan otetaan vastaan ti 1.3.2022 klo 10 alkaen puhelimitse, p. 043 8252 641. Puhelimeen vastataan ma-pe klo 10–15. Saaristomuseoon saa yhteyden myös sähköpostitse saaristomuseo@espoo.fi. Varaukset toivomme puhelimitse, sähköpostin vastausaika 1–3 päivää.

KULPS-retkipäivät espoolaisille kouluryhmille

Opastukset varhaiskasvatus- ja koululaisryhmille

Kysymyksiä? Ota yhteyttä Pentalaan(ulkoinen linkki).