Kahvila ja ravintola

Pentalaan voit tuoda mukanasi omat eväät tai nauttia museoalueen Café Pentalan ja ravintola Pavenin tarjoamista herkuista.

Kahvila- ja ravintolapalvelut

Ravintola Paven

Paven on Esbo Segelförening r.f:n purjehduspaviljongin kesä- ja tilausravintola. Ravintola järjestää myös yksityistilaisuuksia. Pöytävaraus on suotavaa.

Tutustu ravintolaan: Ravintola Paven(ulkoinen linkki)

Ajankohtaisia asioita voit seurata myös Pavenin Facebook-sivulla(ulkoinen linkki)

Café Pentala

Saaristomuseon aluella sijaitsee idyllinen Pentalan kahvila, jonka tarjoiluista vastaa Pavenin keittiö. Kahvilasta voit ostaa täytettyjä leipiä, pullaa, kahvia, jäätelöä ja muita saaristoherkkuja nautittavaksi paikan päällä.

Tutustu kahvilaan tarkemmin: Café Pentala(ulkoinen linkki)

 

Omat eväät Taukohuvila Lilla Villanissa

Omia voit syödä museoalueen taukotila Lilla Villanissa tai saaren luonnossa sitä kunnioittaen. Lilla Villan on avoinna museon aukioloaikoina. Huvilan edustalla on pöytiä ja penkkejä ja tilassa on mikroaaltouuni. Ulkoseinän kesävesihanasta saat Espoon vesijohtovettä. Lilla Villaniin pääsee helposti tilaan johtavaa ramppia pitkin. Taukohuvila on avoinna museon aukioloaikoina.

Museoalueella sijaitsevat wc, esteetön wc ja lastenhoitohuone ovat avoinna museon aukioloaikoina. Saaressa ei ole muita julkisia käymälöitä.

Huolehdithan roskat roskakoriin ja siistithän jälkesi seuraavia käyttäjiä varten! Ajattelethan luontoa ja tuot saareen mahdollisimman vähän jätettä. Luontopolun varrella ei ole roskakoreja.

Espoonlahti