Rakennusvalvonnan sähköinen ajanvaraus

Rakennusvalvonnan sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä voivat hankkeiden suunnittelijat varata aikoja rakenne- ja lvi-tarkastajille. Lupakäsittelyä koskevia aikoja on ajanvarausjärjestelmässä vähemmän. Jos sopivaa aikaa ei löydy, ajan voi varata myös puhelimitse tai sähköpostilla alueen vastuuhenkilöltä.

Rakennusvalvonnan sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä voivat hankkeiden suunnittelijat varata aikoja lupakäsittelijöille sekä rakenne- ja lvi-tarkastajille.

Rakennusvalvonnan sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä varataan aikoja lupien ennakkonäyttöä ja jättämistä varten lupakäsittelijöille sekä lvi- ja rakennesuunnitelmien esittämistä ja lvi- ja rakenneteknisten lupien jättämistä varten tarkastajille. Lupakäsittelyä koskevia aikoja on ajanvarausjärjestelmässä vähemmän. Jos sopivaa aikaa ei löydy, ajan voi varata myös puhelimitse tai sähköpostilla alueen vastuuhenkilöltä. 

Rakennusvalvonnan ajanvarausjärjestelmä on tarkoitettu asiantuntijoiden käyttöön, kuten pääsuunnittelijat, rakennussuunnittelijat sekä rakenne- ja lvi-suunnittelijat.

Seuraavat hankkeet eivät kuulu sähköisen ajanvarauksen piiriin. Näiden osalta katso ohjeet ja aluejaot rakennusvalvonnan verkkosivuilta.

  • Erityisryhmien asuinrakennukset
  • Vaativat ja/tai isommat kohteet (esim. sairaalat, kauppakeskukset, koulut, liikuntahallit yms)
  • Yli tunnin mittaiset ajat
  • Maalämpökaivot
  • Mastot
  • Katselmukset

 

Ajanvarauspalvelua käyttävän henkilön ei tarvitse rekisteröityä palveluun. Varauksen jättämistä varten palveluun annetaan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero ynnä muut tähdellä merkityt pakolliset tiedot.
Varausvahvistus lähetetään varauksessa ilmoittamaasi sähköpostiin.

Siirry sähköiseen ajanvaraukseen tästä(ulkoinen linkki)

Palvelun tyyppi

  • Palvelu ei vaadi kirjautumista.

 

Rakennusvalvonnan henkilöstön yhteystiedot

Ajanvarauspalvelun käyttöön liittyvät asiat

Maarit Lakso

Tekninen sihteeri+358 50 5415517