Opiskeluterveydenhuolto

Opiskelijaterveydenhuollossa autamme lukioiden ja ammattikoulujen opiskelijoita mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä liittyen terveyteen, jaksamiseen, opiskeluun, kaverisuhteisiin, seksuaalisuuteen ja hyvinvointiin. Opiskeluterveydenhuollon palvelut ovat maksuttomia kaikille Espoossa opiskeleville kotikunnasta riippumatta. Tehtävämme on auttaa sinua läpi lukio- ja ammattiopintojen. Haluamme ylläpitää ja tukea sinun fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia sekä auttaa opintojen sujumisessa ja valmistumisessa tulevaan ammattiin. Pyrimme lisäämään elämänhallinnan taitoja ja nostamaan esiin terveet elämäntavat myönteisenä arkielämän voimavarana. Ota rohkeasti yhteyttä!

Voit ottaa yhteyttä omaan terveydenhoitajaasi puhelimitse tai varata ajan sähköisesti(ulkoinen linkki).

Terveydenhoitajien yhteystiedot

 

Keskitetty koulu- ja opiskeluterveydenhuolto Espoon keskuksessa

Lukioiden ja ammattioppilaitosten opiskelijat voivat asioida koulu- ja opiskeluterveydenhuollon keskitetyssä toimipisteessä Espoon keskuksessa.

Tarjoamme toimipisteessä opiskeluterveydenhuoltoon sisältyviä terveydenhoito- ja sairaanhoitopalveluita, kuten terveystarkastukset, kutsuntojen ennakkoterveystarkastukset, seksuaaliterveyspalveluja (ehkäisyn aloittaminen) ja mielenterveyspalveluja. Lisäksi teemme tartuntatautiselvityksiä, annamme rokotuksia ja salmonellatodistuksia, sekä sairaanhoitoa erityisesti opiskelukykyyn liittyvissä sairauksissa. Tarjolla on myös digitaalisia palveluja, muun muassa etävastaanottoja.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Uusi toimipiste aloittaa toiminnan 1.8. alkaen osoitteessa Kamreerintie 2 A 3. kerros.

Keskitetty toimipiste on avoinna jokaisena arkipäivänä

  • ma klo 8–16 
  • ti klo 8–16
  • ke klo 8–18
  • to klo 8–16
  • pe klo 8–13

Ajanvaraus vastaanotoille

Sähköinen ajanvaraus(ulkoinen linkki) terveydenhoitajalle. Valitse opiskeluterveydenhuollon ajanvaraus.

Soita puhelinpalveluumme p. 09 816 61234. Avoinna arkisin klo klo 9–13.

Avovastaanotto

Voit tulla terveydenhoitajan avovastaanotolle myös koulu- ja opiskeluterveydenhuollon keskitettyyn toimipisteeseen joka arkipäivä klo 8-9 (2.9.2022 alkaen).

Me opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajat ja -lääkärit sekä muut työntekijät olemme täällä sinua varten. Tervetuloa!

Yhteystiedot ja palvelut