Ohjaamotalon digitaalisella Starttipisteellä voit käydä ilman ajanvarausta ja hoitaa niitä asioita, jotka ovat elämässäsi ajankohtaisia. Neuvontapalvelu on sinulle täysin vapaaehtoista sekä ilmaista. Starttipiste on tarkoitettu 15-29 -vuotiaille espoolaisille.

Starttipisteellä voit aloittaa tilanteesi selvittämisen tai kysyä apua johonkin sinua askarruttavaan asiaan. Tarvitsemasi avun saa välittömästi keskustelun aikana, tai sitten ohjaudut eteenpäin tarvitsemaasi palveluun, jos niin haluat. 

Ohjaamotalon palvelut soveltuvat sinulle, jos sinulla on itsenäistymiseen ja elämän välivaiheisiin liittyviä kysymyksiä. Erityisesti, jos ajankohtaista on töihin tai opiskeluun hakeutuminen. Palvelusta saa tukea myös mm. talouteen, hyvinvointiin ja asumiseen liittyviin asioihin. 

Asioida voit halutessasi myös nimettömästi.

Aukioloajat

Digitaalinen Starttipiste palvelee 24/7 Discordissa (bit.ly/ohjaamotalod(ulkoinen linkki)). Käy siellä jättämässä kysymyksesi ja tutustumassa materiaaleihin. Laita yksityisviestiä Ohjaamotalo -tunnukselle. Vastaamme viestiisi viimeistään kahden arkipäivän sisällä. 

Päivystämme Discordissa maanantaisin ja torstaisin klo 12-16. Lokakuun alusta lähtien päivystys siirtyy aamulle 10-12. Voit ottaa yhteyttä alustalla lähettämällä viestin tai tulemalla puhekanavalle. 

Näin löydät Discordiin:

Tekijä: Ohjaamotalo