Niittykummun päiväkoti

Päiväkodissamme toimii viisi ryhmää. Olemme avoinna klo 7.00-17.00.

Kuva: Espoon kaupunki

Meidän päiväkoti

Niittykummun päiväkoti sijaitsee Niittykummussa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella metroaseman kupeessa Tapiolan läheisyydessä. Päiväkodin lähellä on leikkipuistoja, joihin teemme retkiä. Lisäksi retkeilemme lähiluonnossa tutustuen ympäristöömme. Oma pihamme on tilava, missä on sekä leikkitelineitä että pelikenttäaluetta ja luontoa. Pienimmille lapsille on rajattu aidoilla oma turvallinen piha-alueensa.

Tarjoamme varhaiskasvatusta 1-5 -vuotiaille sekä esiopetusta 6 -vuotiaille lapsille.

Niittykummun päiväkodissa toteutetaan lapsen osallisuudesta ja mielenkiinnonkohteista lähtevää varhaiskasvatusta, jossa leikillä ja luovuudella on keskeinen merkitys. Turvallisessa, kannustavassa ja positiivisessa sekä kiireettömässä ilmapiirissä tuemme lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja toiminnallista oppimista. Pienryhmätoiminnalla mahdollistamme lapsen oppimisen, kasvun ja kehityksen tukemisen yksilöllisesti huomioimalla hänen kehitysvaiheensa.

Päiväkodissamme vallitsee lapsen omatoimisuuteen ja onnistumiseen kannustava myönteinen ilmapiiri. Lasta kuunnellaan ja lapsi tulee kuulluksi. Hänen itsetuntonsa vahvistuu ja hän saa kokea mielipiteensä merkityksellisyyden.

Ylläpidämme avointa ja keskustelevaa kasvatuskumppanuutta. Toimintamme perustuu valtakunnalliseen varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma